Studenten staan ​​in de gangen om hun lerares op haar laatste werkdag gedag te zeggen: "Bedankt voor alles!"

door Janine

17 November 2022

Studenten staan ​​in de gangen om hun lerares op haar laatste werkdag gedag te zeggen: "Bedankt voor alles!"
Advertisement

Het beroep van leraar is even mooi als delicaat. Leraren spelen een belangrijke rol in het leven van studenten: ze moedigen hen aan om hard te werken en hun doelen te bereiken. Sommigen beschouwen dit werk dan ook als een echte roeping en - dankzij hen - slagen veel studenten erin interesse te ontwikkelen voor een bepaald vak. Anderen slagen er zelfs in om inspiratie op te doen voor een mogelijk professioneel pad. Dit moet het effect zijn dat docente Lourdes heeft gehad op haar studenten gedurende meer dan 30 jaar onderwijs in vreemde talen.

via News18

Advertisement
Instagram / Goodnews_movement

Instagram / Goodnews_movement

Haar leerlingen waardeerden al haar lessen en haar vriendelijkheid zodanig dat ze, toen ze hoorden dat ze met pensioen ging, besloten een verrassing voor haar te organiseren op haar laatste werkdag op school. Na het geven van haar laatste les werd professor Lourdes begroet door een menigte studenten die haar in de gang opwachtten om haar te bedanken voor haar werk als lerares, waarbij ze alle genegenheid van de gemeenschap ontving.

Haar hartverwarmende begroeting werd geregistreerd in een video, gedeeld op een Instagram-pagina, die meer dan 1 miljoen keer is bekeken. De video begint met de lerares die een klaslokaal uitloopt: ze hapt naar adem van verbazing als ze de studenten in de gangen in de rij ziet staan. Kort daarna loopt professor Lourdes door de gang langs de studenten, die voor haar klappen en juichen.

Advertisement
Instagram/ Goodnews_movement

Instagram/ Goodnews_movement

Het onderschrift van de video luidt: “Een fijn pensioen gewenst: na meer dan 30 jaar lesgeven in vreemde talen neemt professor Lourdes afscheid van actief lesgeven om van haar welverdiende pensioen te genieten. Bedankt voor alles professor!".

Veel gebruikers waren ontroerd door de scène en feliciteerden de gepensioneerde docente in de commentaren: "Wat een lieve verrassing!", schreef een meisje. "Goede mensen laten altijd een spoor achter en je weet nooit hoe diep het is", merkte een gebruiker op. "Ze moet een fantastische lerares zijn geweest om zo'n warme groet te verdienen!" voegde een derde eraan toe. "Wat een mooi gebaar! Ik hoop ook dat ik een soortgelijk spoor heb achtergelaten in de harten van mijn studenten, dit zijn gebaren die je inspireren om het altijd beter te doen", aldus een andere professor.

Heb je ook een leraar gehad die je enorm wilt bedanken?

Advertisement