Serveerster praat met een klant en vertelt hem over haar leven als alleenstaande moeder: de man laat haar $1000 aan fooi achter

Janine image
door Janine

13 November 2022

Serveerster praat met een klant en vertelt hem over haar leven als alleenstaande moeder: de man laat haar $1000 aan fooi achter
Advertisement

Er zijn mensen die onverwachts ons leven binnenkomen en erin slagen iets bijzonders te doen, de dag te veranderen of zelfs gewoon om ons de glimlach te geven die we nodig hadden met een heel klein gebaar. Het zijn mannen of vrouwen die we misschien nooit meer zullen zien, maar die we ongetwijfeld voor altijd in ons hart en in onze gedachten zullen meedragen.

De vrouw over wie we je willen vertellen, weet er alles van. Moeder van drie en onvermoeibare serveerster, had ze het geluk een goed en heel speciaal persoon te ontmoeten, die een prachtig gebaar naar haar maakte.

via Indipendent

Advertisement

Kari Anthony is een alleenstaande moeder die als barvrouw werkt bij Quaker Steak and Lube in Grand Island, in Nebraska. Op een avond, terwijl ze dienst had in het restaurant, ontmoette ze bij toeval een vrachtwagenchauffeur die daar was gestopt om iets te eten en te drinken. Hij was moe van het werk en bleef daar voor de nacht in een uitgeruste ruimte niet ver van het restaurant, ging naar binnen en begon na het bestellen met de serveerster te praten.

"Ik kende hem niet, ik heb hem alleen gezegd dat hij niet elke rekening hoefde te betalen - zei de vrouw - maar dat hij alles bij elkaar kon doen en betalen op het moment van vertrek". Van daaruit ging het gesprek verder en praatten de twee over hun leven, familie en liefde voor hun dierbaren. De vrachtwagenchauffeur praatte lang over zijn moeder, terwijl Kari hem vertelde over haar drie kinderen en haar leven als alleenstaande moeder. Misschien heeft de man, geraakt door deze realiteit, besloten een prachtig gebaar naar de vrouw toe te maken.

Advertisement

Toen het tijd was om de rekening te betalen, betaalde de klant niet alleen het diner van $90, maar liet hij een fooi van $1000 achter voor de vrouw. "Ik kon het niet geloven - verklaarde ze in een interview - ik heb hem meerdere keren gevraagd of hij zeker wist dat hij me zo'n belangrijk bedrag wilde geven. Meestal geven vrachtwagenchauffeurs een fooi van maximaal 5 dollar dus ik geloofde het niet”.

In plaats daarvan was de man blijkbaar vast overtuigd, het enige verzoek dat hij aan de vrouw deed was om het geld te gebruiken om iets speciaals met haar kinderen te doen. En dat deed ze. Het hele gezin ging naar een groot evenement in Nebraska waar ze vanwege geldgebrek nog nooit geweest waren.

Maar dat is nog niet alles. Uit Kari's verhalen kwam ook naar voren dat de vrachtwagenchauffeur zich niet alleen met haar onbaatzuchtig en genereus had gedragen, maar het avondeten had betaald voor alle mensen met wie hij 's avonds had gekletst. Een echte gentleman die kosten noch moeite heeft gespaard om een ​​moment van positiviteit te geven aan de mensen om hem heen. Zij hadden zijn avond opgevrolijkt en hij had een manier gevonden om hen te bedanken.

Laten we hem en zijn gebaar niet vergeten: het zijn deze momenten en deze mensen die van de wereld een betere plek maken.

Advertisement