Ze heeft 9 kinderen en de tiende is onderweg: "We geven maar 1.500 euro per maand uit aan eten"

Janine image
door Janine

15 November 2022

Ze heeft 9 kinderen en de tiende is onderweg: "We geven maar 1.500 euro per maand uit aan eten"
Advertisement

Een baby krijgen is de droom van velen. Er zijn er die besluiten om er een op de wereld te zetten, anderen 2 en er zijn er die daarentegen denken, verlangen en er alles aan doen om een ​​heel groot gezin te hebben. Er zijn jonge stellen die veel kinderen willen en alle moeilijkheden overwinnen om het gewenste aantal te bereiken.

Dat getuigen de vader en moeder over wie we je willen vertellen, twee jonge mensen die op 29 en 33-jarige leeftijd al 9 kinderen hebben en hun tiende verwachten. We vertellen je wat meer over hen.

via Mirror

@amandalynnsellers/Tik Tok

@amandalynnsellers/Tik Tok

Amanda Sellers en haar man Chris wonen in Virginia, in de Verenigde Staten, en ze hebben elkaar in 2013 ontmoet. Sindsdien zijn ze nooit meer gescheiden geweest en zijn ze begonnen na te denken over hun toekomst samen en vooral over het stichten van hun gezin. De man was al vader van twee kinderen, Ryan en Logan, uit een eerdere relatie en hij had er nooit van gedroomd om er nog meer te krijgen. Maar toen kwam zijn wederhelft en veranderde alles.

"Ik heb altijd al een groot gezin gewild - bekende de vrouw - Kort na het begin van onze relatie begonnen Chris en ik het te proberen en in 2014 kwam Liam. In 2015 werd onze tweeling geboren, Mya en Mia. Gevolgd door Asher en Brycen in 2017, Eli in 2018 en Emma in 2020. Ik ben eigenlijk altijd zwanger geweest behalve in 2021 en verwacht nu ons 10e kind. Ze kunnen het allemaal goed met elkaar vinden en ik probeer ze te leren alles in huis te doen, zodat ze onafhankelijk zijn - vervolgde ze - Ze helpen me met het huishouden en doen hun best om maaltijden te bereiden”.

Advertisement
@amandalynnsellers/Tik Tok

@amandalynnsellers/Tik Tok

Blijkbaar loopt alles gesmeerd in dit grote gezin, ze lijken goed georganiseerd. Maar hoe ga je bijvoorbeeld om met veel maaltijden koken en een flinke maandelijkse uitgave voor 12 personen?

Amanda zei dat ze zich aan het begin van de maand zo organiseren dat het essentiële niet ontbreekt en dat ze voor meer dan 1000 euro aan houdbare producten kopen en voor ongeveer 400 euro aan verse. "We hebben een vrieskist en een grote koelkast om de maandelijkse proviand op te slaan", vertelde ze.

@amandalynnsellers/Tik Tok

@amandalynnsellers/Tik Tok

De organisatie moet dus maximaal zijn, zowel qua leven en schoonmaken, als voor verplaatsingen, waarvoor ze een 15-persoons busje gebruiken. Amanda zei dat alles soms erg chaotisch kan zijn, maar als je iets wilt, kun je alles in het leven. En voor degenen die twijfelen aan de aandacht die elk kind wel of niet krijgt, verzekert ze dat ze er samen met haar partner in slaagt om zich aan elk van hen te wijden.

Over de efficiëntie van dit koppel valt dus niets te zeggen en we hopen dat het hen steeds beter lukt, ook met de komst van hun tiende kind. Veel geluk!

Advertisement