Bejaarde vrouw verkoopt bloemen op straat: een jongen nadert haar en koopt een enkele roos voor ongeveer 200 dollar

Janine image
door Janine

27 November 2022

Bejaarde vrouw verkoopt bloemen op straat: een jongen nadert haar en koopt een enkele roos voor ongeveer 200 dollar
Advertisement

Bestaan beschermengelen? Een vraag die sommigen van ons zich misschien wel zullen hebben horen stellen. We kunnen niet met zekerheid vaststellen of er een goed antwoord is en welk antwoord, maar we kunnen stellen dat iedereen zijn eigen mening hierover heeft en vrij is om het te geloven of niet. Wat zeker is, is het bestaan ​​van bijzondere mensen die besluiten om gebaren van groot altruïsme te maken zonder er iets voor terug te verwachten. Wat de hoofdpersoon van dit verhaal al heel lang doet.

Deze jonge man, een onvermoeibare weldoener, helpt mensen in nood graag en zijn acties worden gefilmd om het moment van geluk te vereeuwigen dat wordt gevoeld door degenen die zijn aandacht krijgen.

via John Leitão/Youtube

Advertisement
John Leitão/Youtube

John Leitão/Youtube

John Leitão is een Braziliaanse man wiens "missie" is om mensen, onbekende mannen en vrouwen, te helpen en hun momenten van vreugde op internet te delen. De hand reiken naar anderen is zijn werk en hij zou het voor geen goud willen veranderen. Een persoon in moeilijkheden zien en een klein gebaar maken om hem op te vrolijken, maakt ook hem blij.

De laatste onderneming die hem als hoofdrolspeler zag, was die gericht aan een oudere vrouw. Doña Irene, een straatverkoopster, was bezig met haar dagelijkse werk toen ze John tegen het lijf liep. De man, zich bewust van haar behoefte om wat geld te verdienen, besloot een enkele bloem te kopen voor een veel hogere prijs dan normaal.

Advertisement
John Leitão/Youtube

John Leitão/Youtube

De man kocht een roos voor ongeveer 200 dollar en het deed de oude vrouw tranen van vreugde huilen. Irene had geen woorden om hem te bedanken, omhelsde de barmhartige Samaritaan en sprak woorden van grote genegenheid en dankbaarheid tot hem uit. "Ze had niet verwacht al dat geld te krijgen - merkte John op - daarom huilde ze van vreugde". De video van het moment, gepubliceerd op het YouTube-kanaal van de Braziliaan, heeft veel views en positieve reacties van gebruikers verzameld.

Velen bedanken hem dat hij heeft besloten zijn leven te wijden aan anderen, aan hen die minder geluk hebben of gewoon aan hen die een woord van troost nodig hebben. Het zijn speciale mensen zoals John die de wereld verbeteren en het vertrouwen in mensen herstellen.

Vind je ook niet?

Advertisement