Kind vraagt ​​voor zijn verjaardag om een ​​Titanic-themafeest: hij zingt zelfs de beroemde soundtrack

Janine image
door Janine

02 December 2022

Kind vraagt ​​voor zijn verjaardag om een ​​Titanic-themafeest: hij zingt zelfs de beroemde soundtrack
Advertisement

Als je klein bent en je verjaardag nadert, kun je niet wachten om een feest te geven en plezier te hebben met je vrienden. Er zijn veel manieren en spelletjes en het komt steeds vaker voor om ervoor te kiezen om je te laten inspireren door een personage, een tekenfilm of de hoofdpersoon van een boek om je feest te karakteriseren.

Meestal zijn het de kleintjes die een bepaalde voorkeur hebben en, uiteraard geholpen door hun ouders, een prachtige en gezellige omgeving creëren om een ​​paar uurtjes plezier te hebben. Maar wat zou je denken - en zou je doen - als je kind je zou vragen je te laten inspireren door een zeer beroemde film die niets met kinderen te maken heeft? Het antwoord kwam van de ouders van de kleine hoofdrolspeler van dit verhaal, die iedereen verbaasde omdat ze een voor zijn leeftijd ongebruikelijke setting hadden gemaakt. Laten we het samen bekijken.

via @gasca.artpaint/Tik Tok

Advertisement
@gasca.artpaint/Tik Tok

@gasca.artpaint/Tik Tok

Monica Vasca is de moeder van twee prachtige kinderen die samen hun verjaardag vierden. Allebei hadden de mogelijkheid om het thema te kiezen om hen te inspireren voor het feest. Als er aan de ene kant een van de twee was die voor klassiek ging, de voorkeur gaf aan Spiderman en hem als hoofdrolspeler wilde hebben in de details van het feest, koos zijn broertje voor iets beslist ongewoons.

Het kind in kwestie werd, nadat hij voor het eerst de film had gezien, praktisch verliefd en vroeg zijn ouders om die sfeer en omgevingen op zijn feestje na te bootsen. Zijn favoriete film was de Titanic en alles moest geïnspireerd worden op de zee, het schip, enzovoort. Dus om ze allebei tevreden te stellen, organiseerde moeder Monica een gecombineerd feestje.

Advertisement
@gasca.artpaint/Tik Tok

@gasca.artpaint/Tik Tok

In een video die de vrouw op sociale media plaatste, is de voor het evenement gehuurde ruimte op twee verschillende manieren te zien: aan de ene kant met de kleuren van Spiderman en aan de andere kant met die van de Titanic. Elk detail deed aan de zee denken en zelfs de boeg van het schip was in grootse stijl gereproduceerd. Naast zijn broer strikt gekleed als een superheld, valt de andere gevierd in een kapiteinskostuum op, compleet met een pet.

Maar dit was nog niet alles, de jongen verraste de gasten ook door de beroemde soundtrack van de film te zingen. Het succes op het web was natuurlijk enorm, het werd meer dan een miljoen keer bekeken en hij werd een kleine ster. Er waren ook veel reacties en allemaal vol bewondering voor de zeer originele keuze van dit kind.

Wat zeg je ervan, is hij niet geweldig en ook heel goed?

Advertisement