Ze nodigt per ongeluk een vreemde uit voor de familielunch: "het is een traditie geworden en het is het 7e jaar samen"

Janine

28 November 2022

Ze nodigt per ongeluk een vreemde uit voor de familielunch:
Advertisement

Velen van ons hebben weleens een telefoontje gekregen van een vreemde of een onverwacht bericht. In de meeste gevallen is de situatie in korte tijd opgelost, als je antwoordt en erop wijst dat het ingevoerde nummer niet het juiste nummer is.

In het geval van het verhaal dat we je willen vertellen, was het echter niet zo eenvoudig om de kwestie te sluiten, integendeel, na 7 jaar blijven de twee mensen die elkaar per ongeluk schreven elkaar nog steeds zien. Laten we hun leuke en ontroerende verhaal ontdekken.

via People

Advertisement

Jamal Hinton en Wanda Dench, een 17-jarige jongen en een "grootmoeder", ontmoetten elkaar toevallig in 2016. Ze wisten niet van elkaars bestaan, maar op een gewone dag, leerden ze elkaar kennen. De jongen ontving een bericht, zoals zo vaak, maar hij las iets dat hem verraste. De tekst bevatte een uitnodiging voor een lunch op Thanksgiving - een veel gevierde jaarlijkse feestdag in de Verenigde Staten - en er stond geschreven dat hij op 24 november om 15.00 uur verwacht werd.

Omdat hij geen soortgelijke communicatie verwachtte, vroeg de jongen wie de afzender was en dit antwoord kwam van de andere kant: "Je oma”. Op dat moment realiseerde Jamal zich dat het een vergissing was, aangezien het telefoonnummer van zijn oma heel anders was, en hij besloot een foto van zichzelf te sturen om de fout op te helderen. Hij deed echter nog wat meer. Hij schreef gekscherend nog een berichtje met de vraag of er toch plek voor hem was.

De vrouw aarzelde geen moment en zei ja. En dus ontmoetten ze allebei een persoon die fundamenteel voor elkaars leven zou worden en die ze nooit zouden loslaten. Zelfs na vele jaren zetten de twee hun traditie voort en is er geen Thanksgiving die ze op de een of andere manier niet samen doorbrengen.

Het verhaal is zo beroemd geworden en zo geliefd bij webgebruikers dat ze niet aarzelen om te vragen of ze klaar zijn voor de jaarlijkse samenkomst en Jamal en Wanda plaatsen graag een foto van hen samen om degenen die hen volgen "gerust te stellen". Het mooie van deze toevallige ontmoeting heeft de harten van de mensen die haar kennen met vreugde vervuld en er zijn altijd veel woorden van liefde voor de twee hoofdrolspelers, die nu echt grootmoeder en kleinzoon zijn geworden.

Advertisement

"Jamal leren kennen was een geschenk - bekende Wanda - Vroeger dacht ik dat vriendschap tussen mensen met leeftijdsverschillen niet kon bestaan, maar nu verlies ik me in lange gesprekken met hem en besef ik dat alles mogelijk is. Hij heeft mijn leven veranderd".

We hopen dat beiden elkaar veel liefde, genegenheid en aandacht kunnen blijven geven en dat ze nog vele jaren samen mogen zijn, en niet alleen ter gelegenheid van deze feestdag.

Heb je ooit een belangrijk persoon ontmoet dankzij een toevallige fout?

Advertisement