Bejaarde vrouw blijft werken om hypotheek af te betalen: er werd meer dan $180.000 voor haar ingezameld

Janine image
door Janine

22 November 2022

Bejaarde vrouw blijft werken om hypotheek af te betalen: er werd meer dan $180.000 voor haar ingezameld
Advertisement

Werk is een fundamenteel onderdeel van ieders leven en is het belangrijkste middel van bestaan ​​dat we tot onze beschikking hebben. Werken is een zeer belangrijk aspect van het leven van elke persoon, die niet alleen het voedsel moet krijgen dat nodig is om zichzelf en zijn gezin te onderhouden, maar ook belastingen en rekeningen moet betalen. De hypotheek is zeker een van die uitgaven die het meest op ieders schouders wegen: je bent meestal al op leeftijd voordat je het hebt afbetaald. Kortom, voor een bepaalde leeftijd lijkt het echt onmogelijk om met pensioen te gaan, maar het is ook waar dat zodra een bepaalde leeftijd is bereikt, het voor mensen raadzaam is om van een welverdiende rust te genieten. Nola is bijvoorbeeld een lieve vrouw die het zeker verdient om met pensioen te gaan, maar die doorwerkt om de hypotheek op haar huis af te kunnen betalen.

via TikTok / dbon973_

Advertisement
TikTok / dbon973_

TikTok / dbon973_

Nola is een oudere vrouw die al vele jaren onvermoeibaar werkt in een beroemde Amerikaanse winkelketen, Walmart. Op een mooie dag filmde Devan Bonagura, bekend als @dbon973_ op TikTok, de lieve Nola tijdens een pauze en plaatste dat fragment op zijn profiel. In de video zag de oude vrouw er moe en verdrietig uit, daarom nam Devan de vrijheid om het te publiceren, waarbij hij benadrukte dat "het leven niet zo moeilijk zou moeten zijn", verwijzend naar het feit dat een vrouw als Nola een fatsoenlijk pensioen zou moeten krijgen en wat rust in plaats van op haar leeftijd nog te werken. De jongen, een medewerker van een bedrijf dat mobiele telefoons verkoopt bij Walmart, had niet gedacht dat dat filmpje een ​​ongelooflijke keten van solidariteit op gang zou hebben gebracht.

Advertisement
Instagram / dbon973

Instagram / dbon973

Devon dacht instinctief dat deze vrouw zijn grootmoeder zou kunnen zijn en besloot haar te helpen door een inzamelingspagina op GoFundMe op te zetten in een poging wat geld in te zamelen om haar te helpen minder te werken of zelfs met pensioen te gaan. De jongen had $10.000 als zijn uiteindelijke doel gesteld, maar zijn verwachtingen werden binnen 24 uur ruimschoots overtroffen. In feite heeft de GoFundMe-pagina na slechts één dag meer dan $100.000 opgehaald, waarmee het oorspronkelijke doel op een verbluffende manier werd overtroffen.

Devon werd gecontacteerd door Walmart, die hem beval Nola's video en fondsenwervingspagina te verwijderen, bewerend dat ze nogal wat weerslag kregen nadat Nola's verhaal bekend werd. De jongeman gaf echter niet op en overhandigde het geld aan Nola.

TikTok / dbon973_

TikTok / dbon973_

Nola was natuurlijk heel blij met al dat geld dat ze kreeg, ook al was haar doel - namelijk de hypotheek afbetalen - nog een paar duizend dollar verwijderd. "Ik accepteer het,” zei de oude vrouw tegen Devon, "maar ik zal nog moeten werken totdat ik de andere $60.000 van het huis heb betaald. Het zal niet lang meer duren, met al dat geld”, zei ze, eraan toevoegend dat ze met pensioen zou gaan zodra ze het had. "Dat is wat me aan het werk houdt: het huis", besloot Nola.

In een laatste update meldde Nola dat ze, na 20 jaar bij Walmart te hebben gewerkt, begin 2023 met pensioen kan gaan, aangezien haar fondsenwerving maar liefst $186.408 bedroeg. We zijn heel blij voor haar!

Advertisement