Moeder pronkt enthousiast met de polsriem die ze gebruikt met haar 1-jarige zoon: "Hij is blij en ik ben rustig"

Janine image
door Janine

14 December 2022

Moeder pronkt enthousiast met de polsriem die ze gebruikt met haar 1-jarige zoon: "Hij is blij en ik ben rustig"
Advertisement

Voor een ouder is de veiligheid van zijn kind een onbetwistbare prioriteit. Als een kind begint te lopen, moet je duizend ogen hebben en oppassen dat het kind zich niet op de een of andere manier pijn doet. Kinderen zijn nieuwsgierig en ontdekken de wereld voor het eerst, dus het is essentieel dat het waakzame oog van een ouder altijd klaar staat om in te grijpen en te proberen - zonder te overdrijven! - elke onaangename situatie te voorkomen. Daarom besloot een moeder een specifieke "riem" te kopen om aan haar 1-jarige vast te binden als hij rondloopt. Zoals je je kunt voorstellen, was er geen gebrek aan kritiek... maar ook veel complimenten!

via TikTok / tiffanymarkeshh

Advertisement
TikTok / tiffanymarkeshh

TikTok / tiffanymarkeshh

Tiffany zorgde voor wat ophef met een video op TikTok waarin ze zichzelf laat zien op het vliegveld met haar 1-jarige zoontje, blij dat hij vrij naast haar moeder kan lopen. Natuurlijk zou elke ouder bang zijn om hun nieuwsgierige eenjarige in zo'n grote en drukke ruimte te laten ronddwalen, maar Tiffany heeft de juiste oplossing gevonden: een polsriem!

De jonge moeder stelde zich al de stortvloed aan kritische opmerkingen tegen haar voor, alsof je je kind aan de riem houdt, en daarom probeerde ze ze te voorkomen: "Moeders, word niet boos op me. Vroeger dacht ik niet dat ik het ooit zou doen, maar het gaat over mijn zoon", zei Tiffany in haar video.

Advertisement
TikTok / tiffanymarkeshh

TikTok / tiffanymarkeshh

"Hij is een jaar oud, hij is net begonnen met lopen, hij wil overal naar binnen en hij wil niet worden vastgehouden", legde Tiffany uit om haar ongebruikelijke aankoop te rechtvaardigen, "Dus ik kocht dit, het zit aan zijn pols en zo kan hij overal vrij rondlopen”. Kortom, het principe is heel eenvoudig: aan de ene kant is er de ouder, die de stappen van het kind volgt, en aan de andere kant is er het kind, wiens enige doel is om de wereld te ontdekken en naar zijn moeder te glimlachen. Hoewel sommigen misschien hun neus ophalen voor het concept van een "riem" voor kinderen, moet worden toegegeven dat het voor iedereen een win-win-oplossing is: het kind is gelukkig en zelfverzekerd, terwijl de ouder gerust is omdat ze elke stap van de kleine in de gaten kan houden.

Sterker nog, veel gebruikers verwelkomden dit idee en zelfs degenen die perplex waren, slaagden erin van gedachten te veranderen: "Vroeger oordeelde ik altijd maar nu begrijp ik het!" schreef een gebruiker; een ander voegde eraan toe: "Voordat ik kinderen kreeg, dacht ik: 'Waarom zouden ze ze aan de riem doen?'. Nadat ik kinderen had: 'Waar kan ik zo’n riem bestellen?’”

Wat vind jij? Zou je dat ooit doen?

Advertisement