Ze beledigen haar omdat ze te zwaar is, terwijl haar man aantrekkelijk en in vorm is: "Hoe kunnen jullie bij elkaar blijven?”

Janine

05 Januari 2023

Ze beledigen haar omdat ze te zwaar is, terwijl haar man aantrekkelijk en in vorm is:
Advertisement

De huidige samenleving bouwt succes vooral op het imago van mensen, zonder echt verantwoording af te leggen over de verdienste. Vaak is het uiterlijk het belangrijkst. Dit soort benadering heeft geleid tot de opkomst van vele stereotypen van schoonheid, waar de meeste mensen niet bij horen. Het is vermoeiend om elke dag te proberen een imago waar te maken dat moeilijk te verwezenlijken is. De sleutel tot geluk is dan ook jezelf en je lichaam accepteren zoals het is. Gina Miyares weet dit heel goed, ze heeft te maken gehad met de vooroordelen van mensen nadat ze het uiterlijk van haar jonge echtgenoot had onthuld.

Advertisement

Gina Miyares, 28 jaar oud uit Massachusetts (VS), is gelukkig getrouwd met Josh Miyares en deelt haar huwelijksgeluk ook online, op Instagram. Toen ze foto's begon te plaatsen met haar vriend en latere echtgenoot, had ze niet verwacht dat ze zoveel negatieve reacties zou krijgen. In feite begonnen veel gebruikers zich op het paar te richten, omdat ze het feit niet begrepen dat, omdat Gina te zwaar was, Josh een aantrekkelijke man leek en op zijn fysieke vorm let. Met andere woorden, veel gebruikers hebben Josh gezien als een man die "buiten bereik" zou zijn van Gina, alleen omdat deze een paar kilo meer heeft en niet bang is om in bikini te pronken. Het verschil tussen de twee bracht daarom de gebruikers in verwarring, die zich ook uitten met zeer harde en beledigende uitspraken tegenover Gina.

Het stel is nu drie jaar getrouwd en kan niet gelukkiger zijn, ook al staan ​​ze voor een hindernisbaan om ouders te worden - obstakels veroorzaakt door vruchtbaarheidsproblemen. Op sociale media delen ze hun verhaal als gezin, in de hoop degenen die, net als zij, binnenkort mama en papa willen worden erbij te betrekken. Maar in plaats van berichten van troost of aanmoediging te ontvangen, waren er veel onbeschofte opmerkingen over Gina's uiterlijk. "Ik heb opmerkingen gekregen van mensen die zeiden: 'Oh wauw, het verbaast me dat jullie samen zijn, aangezien Josh zo actief en fit is.' Mensen begrijpen niet hoe je van iemand met een maatje meer kunt houden," zei Gina, eraan toevoegend: "Ze zeggen zelfs dat ik op een man lijk, wat belachelijk is, of ze denken dat Josh stiekem homo is en doet alsof hij me leuk vindt."

Advertisement

Gina gaf aan dat de aannames die gebruikers in de commentaren schrijven pijn doen: "Josh en ik brengen tijd samen door en we zijn verliefd. We zijn zeker van onszelf".

Wat denk jij ervan?

Advertisement