Het bedrijf biedt zijn werknemers als erkenning een bonus van $28 miljoen aan

Janine image
door Janine

23 December 2022

Het bedrijf biedt zijn werknemers als erkenning een bonus van $28 miljoen aan
Advertisement

Het succes en de inkomsten van een bedrijf hangen sterk af van het werk van de werknemers. Het einde van het jaar is altijd het moment om conclusies te trekken en de balans op te maken van wat is geweest en wat zal zijn. Het bedrijf van Craig Rupper, gespecialiseerd in bouw- en landschapsbeheer, heeft zeker geprofiteerd van het harde werk van zijn medewerkers en de CEO zelf wilde met een genereuze bijdrage iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor het succes van het bedrijf. De eindejaarsbonus was in het bijzonder hoog voor de werknemers van Ruppert Landscape: het bedrijf kende een bedrijfsbonus toe van in totaal $28 miljoen!

via Ruppert Landscape

Advertisement

We were honored to share the proceeds from our partnership with Knox Lane with our valued employees who have made our...

Pubblicato da Ruppert Landscape su Giovedì 8 dicembre 2022

Aan het einde van het jaar is het altijd mooi om een extraatje van je baas te krijgen, zeker met het oog op de kerstperiode, wanneer de kosten snel verdrievoudigen. Wie wil er niet iets extra’s? De werknemers van Ruppert Landscape waren aangenaam verrast door de genereuze bonus die ze ontvingen: $7.000 tot $200.000, afhankelijk van de functie, voor iedereen die minstens een jaar bij het bedrijf werkt. Een economische stimulans voor alle 1.200 medewerkers, "als dank voor de rol die zij hebben gespeeld in de groei en ontwikkeling van het bedrijf", aldus het bedrijf in een persbericht.

Ruppert zelf, die zijn carrière in de jaren ’70 begon toen hij als tiener het gras van zijn buren maaide voor een paar centen, zei: "Iedereen die deze bonus ontving, heeft ons geholpen alles te bereiken wat we konden realiseren. Deze bonus is welverdiend geld en een manier voor ons om de waarde van de bijdragen van onze teams en de essentiële rol die ze zullen spelen in de toekomst van ons bedrijf te erkennen."

Advertisement

Het is werkelijk geruststellend om aan het eind van het jaar een mooi bedrag te krijgen, en de medewerkers van Ruppert zijn daar meer dan dankbaar voor.

"Onze filosofie is altijd geweest om voor onze medewerkers te zorgen, die op hun beurt voor onze klanten zullen zorgen. Elk lid van het Ruppert-team streeft elke dag naar uitmuntendheid." Waren er maar meer van zulke bedrijven, nietwaar?

Advertisement