Bezorgde moeder redt het leven van haar zoontje dankzij een bericht aan haar man

Janine

17 Januari 2023

Bezorgde moeder redt het leven van haar zoontje dankzij een bericht aan haar man
Advertisement

Heel vaak worden moeders ervan beschuldigd overbezorgd te zijn als het om hun kinderen gaat, vooral als het het eerste kind is en als het de eerste maanden van het leven van de baby zijn. Het is echter ook waar dat men nooit te voorzichtig kan zijn als het gaat om de veiligheid van kinderen. Soms zijn het de vaders die een meer angstige houding hebben, maar meestal zijn het de mannen die situaties waarbij hun kinderen betrokken zijn licht opvatten en de vrees van hun vrouw afzwakken. Ook Mary Rebecca, moeder van de kleine William, had een overbezorgde houding ten opzichte van haar 3 maanden oude zoontje getoond, maar haar zorgen, die door de familie als overdreven werden afgedaan, hebben uiteindelijk het leven van de baby gered. Hier is een van die gevallen waarin, we zijn er zeker van, de vrouw nooit had willen denken: "Ik zei het je toch!". Maar laten we de details van het verhaal bekijken.

via Facebook / Mary Rebecca

Advertisement

Facebook / Mary Rebecca

De vrouw plaatste een post waarin ze precies vertelt wat er is gebeurd. De veiligheid van autostoeltjes is blijkbaar een van die problemen die van Mary Rebecca een "vervelende en overbezorgde" moeder maken in de ogen van haar man en familie. Toch is het dankzij haar oog voor detail dat haar zoontje ongedeerd uit een klein auto-ongeluk is gekomen. Dit alles gebeurde op haar eerste werkdag na haar zwangerschapsverlof; Mary had haar man gesmeekt haar constant op de hoogte te houden van hoe het met William ging op deze eerste dag zonder zijn moeder.

"Vanmiddag, rond 14.15 uur, ontving ik een sms van mijn man tijdens hun autorit. Mijn antwoord als zeurende vrouw was om William's positie in het autostoeltje te corrigeren - de riemen zaten te los en de clip op de borst zat te laag. En aangezien ik mijn man ken, weet ik zeker dat hij me uitlachte en met zijn ogen rolde voordat hij het stoeltje strakker maakte en de clip goed op de borst vastmaakte”, vertelde Mary in haar lange post.

Facebook / Mary Rebecca

Gelukkig had Mary Rebecca er geen moeite mee en zelfs als ze doorging voor echtgenote en bezorgde moeder, had ze de kleine William niet beter kunnen beschermen. Een paar uur later stuurde Boyer het volgende bericht naar zijn vrouw: "Schat, we hebben een auto-ongeluk gehad. Het gaat goed met ons, maar de auto is beschadigd.” Gelukkig had de vrouw haar man geïnstrueerd over het juiste gebruik van het autostoeltje, wat uiteindelijk het leven van de kleine William heeft gered. In werkelijkheid zat de kleine William zo goed in zijn stoeltje dat hij niets heeft gemerkt: zelfs dit onaangename incident verstoorde zijn dutje niet.

Advertisement

Facebook / Mary Rebecca

Haar man, Boyer, had niet zoveel geluk omdat hij een gebroken voet en wat verstuikingen opliep. Niets ernstigs natuurlijk, maar onaangenaam genoeg om te stoppen met het plagen van zijn vrouw.

Mary Rebecca voegde eraan toe dat hoewel de auto beschadigd is, ze blij is omdat "auto's kunnen worden vervangen, maar mijn mannen niet".

Advertisement