Ze is in verwachting van haar 4e zoon: "wat een teleurstelling, ik wilde een meisje"

Janine image
door Janine

06 Januari 2023

Ze is in verwachting van haar 4e zoon: "wat een teleurstelling, ik wilde een meisje"
Advertisement

Als je hoort dat je binnen een paar maanden ouders wordt, word je opgewonden bij het idee om de nieuwkomer in je armen te hebben en voordat dat moment aanbreekt, stel je jezelf veel vragen en vooral of het een jongen of een meisje is. Wat het antwoord op dit dilemma ook is, elke mama en papa zal zeggen dat het goed is en dat het grootste geluk is om het gezin uit te breiden, althans dat is wat de meeste mensen denken.

Er zijn namelijk volwassenen die liever een meisje hebben en anderen een jongen, en ze hebben er geen problemen mee om dat toe te geven. Wat de hoofdpersoon van dit verhaal ook deed, die grote oprechtheid toonde, maar ook hoe moeilijk het is om zoiets te bekennen. Laten we eens kijken waarom.

via 7 News

Advertisement

Het is gebruikelijk om te denken en te bevestigen dat, wanneer een kind arriveert, een ouder niet mag klagen en niet meer of minder vreugde kan uiten met betrekking tot het geslacht van de baby. Toch is het geen uitgemaakte zaak. Erica Swinehart, bijvoorbeeld, is een 24-jarige moeder uit Florida, in de Verenigde Staten, die zei dat ze erg teleurgesteld was toen haar vierde zoon arriveerde.

In een "bekentenis" die op sociale media werd gedeeld, verklaarde de vrouw openlijk dat ze, toen ze hoorde dat ze zwanger was, hoopte dat het een meisje zou zijn en dat ze anders teleurgesteld was. De laatstgeborene zou weer een jongen zijn geweest en ze was erg teleurgesteld. "Velen hebben me bedankt voor het behandelen van het onderwerp - zo verklaarde ze - het is niet altijd gemakkelijk om hierover te praten en je loopt het risico om harde kritiek te krijgen. Maar ik denk dat het goed is om te zeggen wat je voelt en het uit te drukken zonder negatieve meningen te krijgen".

Advertisement
@theswineharts/Tik Tok

@theswineharts/Tik Tok

Erica legde uit dat ze het niet heel erg vond om zwanger te zijn van een jongetje, ze was verdrietig dat dit hoogstwaarschijnlijk hun laatste kind zou zijn en dat ze nooit de kans zou krijgen om een ​​meisje te krijgen om bepaalde dingen mee te delen. “Zoals bijvoorbeeld winkelen, het kiezen van een trouwjurk en soortgelijke dingen - zei ze - In plaats daarvan word ik alleen maar een schoonmoeder. Het is normaal om teleurgesteld te zijn over het geslacht van je kind, dit betekent niet dat hij niet geliefd zal worden zoals moet, noch dat de kleine erdoor zal worden beïnvloed, maar het is goed om je gevoelens te uiten".

Het komt veel vaker voor dan je denkt. Veel ouders sloten zich bij haar aan in deze overwegingen en bedankten haar dat ze erover had gesproken en dat ze had uitgelegd dat het geen negatief iets is, maar iets dat bestaat, dat tijdelijk is en dat de relatie met het kind niet zal beïnvloeden.

Heb jij hier ervaringen mee? Wat denk jij?

Advertisement