Ze verliest haar geheugen en herinnert zich haar vriend niet meer: ​​hij maakt haar het hof totdat ze voor de tweede keer verliefd wordt

Janine image
door Janine

08 Januari 2023

Ze verliest haar geheugen en herinnert zich haar vriend niet meer: ​​hij maakt haar het hof totdat ze voor de tweede keer verliefd wordt
Advertisement

Soms bevinden we ons in situaties die ons onmogelijk lijken, omstandigheden die we plausibel zouden vinden als we de hoofdrolspelers van een film waren, maar niet in het echte leven. Toch zorgt het lot altijd voor verrassingen en plaatst het ons voor gebeurtenissen die zo surrealistisch zijn da ze ons sprakeloos maken.

Een voorbeeld hiervan wordt weergegeven door het verhaal waarover we je willen vertellen. De hoofdrolspeler is een jonge vrouw die na een ongeluk ernstig geheugenverlies opliep en haar leven opnieuw moest opbouwen. Maar we vertellen je he wat beter.

via New York Post

Advertisement

Het gebeurde allemaal op een gewone dag terwijl Jess Sharman in de trein zat met haar vriend Richard Bishop. De dag verliep zoals gewoonlijk, in ieder geval totdat de jonge vrouw onwel werd. Ze werd meteen geholpen en gered, maar vanaf dat moment veranderde elk aspect van hun leven.

Jess wist dat ze delicaat was en vatbaar was voor epileptische aanvallen sinds ze 14 was, en het was een van deze aanvallen die haar trof en haar geheugen ernstig ondermijnde, zozeer zelfs dat het verdween. Dat klopt. Toen het meisje wakker werd, herinnerde ze zich niets meer. Ze herkende het gezicht van haar ouders - die inmiddels bij haar waren gekomen - niet meer, ze zag Richard niet meer als haar partner en ze wist niet eens meer hoe ze er zelf uitzag.

Plotseling waren alle jaren tot dat moment gewist en dit destabiliseerde niet alleen haar, maar al haar dierbaren die plotseling vreemden bleken te zijn die ze nauwelijks kon vertrouwen en voor wie het meisje bijna bang was. Onder hen bevond zich ook haar partner.

Advertisement

Another beautiful wedding. Congratulations to the new Mr and Mrs Godbold! The next wedding we go to... ours 👀

Pubblicato da Richard Bishop su Sabato 22 agosto 2020

Een paar maanden samen, dreven de twee geleidelijk uit elkaar, ondanks de pogingen van Richard, en gingen ze uiteindelijk uit elkaar. Maar de liefde van de man was te sterk om op te geven, dus besloot hij haar niet te laten gaan: Jess zou weer zijn wederhelft zijn. De tijd, koppigheid, het gevoel dat hem aan haar bond kreeg de overhand en de man slaagde erin om zijn vriendin voor de tweede keer verliefd te laten worden.

"Het was een zeer gecompliceerde situatie - bekende het meisje - De artsen vertelden me dat het moeilijk zou zijn om al mijn herinneringen terug te krijgen en ik moet toegeven dat de relatie met anderen niet gemakkelijk was om mee om te gaan. Richard slaagde erin om me voor de tweede keer verliefd te laten worden en ik weet zeker dat hij het nog een keer zou kunnen doen, hoewel de kans niet groot is dat het nog een keer zal gebeuren."

We weten heel goed dat liefde misschien wel het sterkste gevoel van allemaal is, maar als we het in werkelijkheid kunnen vinden, zijn we altijd aangenaam verrast en blij, ook al kennen we de hoofdrolspelers van deze verhalen niet persoonlijk. We hopen van harte dat hun relatie mag voortduren en dat er geen andere obstakels zijn die hen kunnen scheiden.

Advertisement