Zijn vriendin krijgt een erfenis en hij wil die gebruiken om een ​​huis voor zijn ex te kopen: ze krijgen ruzie

Janine

27 Januari 2023

Zijn vriendin krijgt een erfenis en hij wil die gebruiken om een ​​huis voor zijn ex te kopen: ze krijgen ruzie
Advertisement

Het is niet ongebruikelijk dat er problemen ontstaan ​​wanneer geld een rol gaat spelen in een relatie. Dit is niet altijd zo, het is waar, maar het kan gebeuren dat bepaalde financiële beslissingen leiden tot aanzienlijke tegenstellingen tussen de partners, en het verhaal dat we je gaan vertellen is daar het bewijs van.

De protagonist is een vrouw die op Mumsnet vertelde wat er aan de hand was: de man zou haar gevraagd hebben om een ​​erfenis die ze had gekregen, voor een grote uitgave voor zijn ex. Een houding die qua gevoeligheid tegenover zijn vriendin niet de beste was, en die al snel veel reacties op het web opriep. Latten we eens kijken.

via Mumsnet

Advertisement

Nenad Stojkovic/Flickr - Not the actual photo

De vrouw die het verhaal vertelde, die bewust anoniem bleef op Mumsnet, beweerde haar vriend al vele jaren te kennen: eerst was het een vriendschap, maar daarna kregen ze een relatie. Alles ging goed, totdat de hoofdpersoon een dierbaar familielid verloor, die haar een geldbedrag naliet. Op dat moment kwam het ongelooflijke verzoek van haar vriend.

"Terwijl ik nog rouwde om het verlies - zei de vrouw - leek mijn partner veel extravagante ideeën te hebben over hoe hij dat geld kon gebruiken, maar het kon me niet schelen en op dat moment wilde ik er niet aan denken".

Totdat op een avond, alsof er niets was gebeurd, de man met een voorstel kwam dat onze hoofdpersoon verbijsterd achterliet. "Hij vertelde me dat we met het geld van de erfenis een huis konden kopen in de buurt van het onze, waar zijn ex, met wie hij op goede voet staat, zou kunnen wonen, samen met de twee kinderen die hij met haar had."

Pexels - Not the actual photo

De vrouw kon haar oren niet geloven: ze zei dat ze geschokt en gekwetst was door dat voorstel, wat ze ervoer als een gebrek aan respect voor het nare moment dat ze doormaakte. Hierdoor werd ze boos en kreeg ze ruzie met haar partner, waarbij ze zijn houding zelfs "walgelijk" noemde.

Bij het lezen van wat er gebeurde, kozen veel gebruikers de kant van de hoofdrolspeelster en nodigden haar uit om haar vriend duidelijk te maken dat hij alle grenzen van gevoeligheid had overschreden en dat zij degene was die over dat geld moest beslissen. Sommige mensen hebben haar zelfs geadviseerd om juist om deze reden haar relatie met hem te beëindigen.

Wat denk jij ervan? Is de partner van de vrouw echt te ver gegaan?

Advertisement