Ze draagt ​​zoals gevraagd een witte jurk op de bruiloft van haar zus: de bruid wordt woedend

Janine image
door Janine

22 Februari 2023

Ze draagt ​​zoals gevraagd een witte jurk op de bruiloft van haar zus: de bruid wordt woedend
Advertisement

De trouwdag is ongetwijfeld een onvergetelijke gebeurtenis voor het bruidspaar, maar ook de mensen die het dichtst bij hen staan, beleven het moment met vreugde en spanning en proberen het perfect te maken en precies zoals ze zich hadden voorgesteld. Maar wat als de bruidegom of - in dit geval - de bruid besluit om op het laatste moment de look van de bruidsmeisjes te veranderen?

Dit is het dilemma dat de hoofdpersoon van ons verhaal kwelde, die haar zus woedend maakte op haar trouwdag omdat ze weigerde binnen enkele dagen van de bruiloft een nieuwe jurk te kopen. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Ongeveer 4 maanden voor de bruiloft vroeg de bruid haar vriendinnen om bruidsmeisjes te worden en vroeg haar zus om de maid of honor te zijn. Ze vroeg ze alleen om wit te dragen met de jurk die ze het meest geschikt achtten. "Een paar weken later ging ik winkelen voor de jurk van bruidsmeisje - schrijft de zus van de bruid - ik geef veel om mijn zus, dus besteedde ik veel tijd aan het kiezen van mijn jurk in de hoop dat het geschikt zou zijn voor haar bruiloft. Ik vond een mooie lange witte jurk met kanten lijfje. Het was duur, ongeveer 1.500 euro, en de boetiek had geen retourbeleid. Dus besloot ik mijn zus naar de boetiek te laten komen om me de volgende dag in de jurk te zien", legt de jonge vrouw uit.

De bruid was er lyrisch over, ze riep uit dat ze de jurk prachtig vond en dat hij perfect was voor haar bruiloft en stond erop dat ze hem zou kopen. Een week voor de bruiloft ontving de jonge vrouw echter een bericht van haar zus waarin ze aankondigde de plannen voor haar bruiloft te wijzigen. De tekst luidde de exacte woorden: "Wijziging van plannen, ik wil niet dat de bruidsmeisjes wit dragen. Wit is voor de bruid en alle anderen zullen blauw moeten dragen. Koop alsjeblieft een andere jurk, bedankt!".

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Het meisje was sprakeloos: ze had niet genoeg geld voor een nieuwe jurk, dus koos ze ervoor om de bruiloft bij te wonen in de jurk die ze voor een dure prijs had gekocht: "Natuurlijk heb ik het aan mijn zus en mijn familie doorgegeven en de bruiloft bijgewoond. Iedereen keek me lelijk aan, vooral de bruidegom. Mijn zus was woedend op me en nu negeert mijn hele familie me", schreef de jonge vrouw die het web om advies vroeg over hoe ze met de situatie om moest gaan.

Gebruikers kozen haar kant en vonden het absurd om op het laatste moment van gedachten te veranderen: “De traditie wil dat alleen de bruid wit draagt, maar het vervalt als ze zelf expliciet aangeeft dat je een jurk in die kleur voor haar bruiloft moet kopen." Je zus heeft zich heel slecht gedragen: 1500 euro is veel geld. Het is oké om van gedachten te veranderen, maar dan had ze je moeten terugbetalen", schreef een gebruiker.

Wat denk jij ervan?

Advertisement