Haar man werkt op oudejaarsavond: zij gaat naar hem toe met hun dochter om het samen te vieren

Janine

11 Januari 2023

Haar man werkt op oudejaarsavond: zij gaat naar hem toe met hun dochter om het samen te vieren
Advertisement

De avond van oudejaarsavond is een gebeurtenis die we vaak onthouden omdat het ons uitnodigt om de balans op te maken van het jaar dat net is afgelopen. De meeste mensen wachten meestal tot middernacht rond de tafel, klaar voor een toast, of in een restaurant om het komende jaar te vieren. Er zijn echter mensen die in essentiële sectoren werken die zelfs op feestdagen niet kunnen stoppen, dus ook op oudejaarsavond service verlenen, hun collega's een gelukkig nieuwjaar wensen of misschien de mensen die ze klokslag middernacht ontmoeten of kort daarna.

via Eluniversal

Advertisement

Facebook - Alberto Flack

Alberto Flack is een goed voorbeeld van deze categorie arbeiders. De jonge man werkt bij een benzinestation in Mexico en dit jaar moest hij de nachtdienst op de avond van 31 december draaien en zijn dienst beëindigen in de vroege uren van de volgende dag. Hij dacht er daarom aan om zijn familie via sms een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar het liep anders.

Toen middernacht naderde, bezochten zijn jonge vrouw en dochter hem persoonlijk om hem een ​​gelukkig nieuwjaar te wensen. Overweldigd door de verrassing besloot Alberto het moment te vereeuwigen in een paar foto's en zijn prachtige gezinnetje te laten zien in een post gedeeld binnen een Facebook-groep: "Gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal in de Facebook-groep! Mijn vrouw en mijn dochter kwamen me net opzoeken voor de middernachtelijke toast. Gelukkig nieuwjaar voor iedereen die aan het werk is", schreef de trotse echtgenoot en vader.

Facebook - Alberto Flack

De post ontving duizenden felicitaties, vooral voor zijn begripvolle en liefhebbende vrouw. "Hier besef je dat het niet belangrijk is hoeveel geld je hebt om een ​​vrouw te hebben die van je houdt en je bijstaat. Zorg goed voor je vrouw, vriend, ze is er en ze zal je nooit in de steek laten. Hou dit in gedachten. Je kleine prinses is prachtig!” schreef een gebruiker.

“Je hebt echt alles al in dit leven, de rest wat je zult krijgen zal iets extra’s zijn, geniet van al deze liefde! Meer heb je niet nodig! Gefeliciteerd!", merkte een ander op. "Er zijn mensen die boos worden omdat hun partner moest werken op oudejaarsavond... Waardeer wat je hebt, gelukkig nieuwjaar," merkte een derde op.

Ook wij zijn het er volledig mee eens en wensen dit mooie gezin het beste voor de toekomst.

Advertisement