Op de bruiloft van haar zoon doet ze een schokkende ontdekking: de bruid is in werkelijkheid haar lang verloren gewaande dochter

Janine

12 Januari 2023

Op de bruiloft van haar zoon doet ze een schokkende ontdekking: de bruid is in werkelijkheid haar lang verloren gewaande dochter
Advertisement

Een trouwdag is altijd een spannende en onvergetelijke gebeurtenis in iemands leven, dit geldt zowel voor de echtgenoten als voor de mensen die het dichtst bij hen staan: heel vaak zijn de ouders van de echtgenoten nog veel opgewondener dan hun kinderen. Voor hen is het een ongelooflijk moment om hun "kleintjes" nu volwassen te zien en klaar om een ​​nieuw gezin te vormen.

Voor een moeder in Suzhou, in China, zal de bruiloft van haar zoon de rest van haar leven in haar geheugen gegrift blijven, vooral door wat ze vlak voor het altaar ontdekte. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Dailystar

Advertisement

Pexels - Not the Actual Photo

Tijdens de ceremonie ontdekte de moeder van de bruidegom dat haar schoondochter in werkelijkheid haar biologische dochter was. Een ontdekking die ongelooflijk is en enige uitleg behoeft: in haar jeugd werd de vrouw gedwongen haar dochter af te staan vanwege economische problemen. Sindsdien heeft ze het zichzelf nooit meer kunnen vergeven en bleef het beeld van het kleine meisje met een kleine moedervlek op haar hand bij haar. Toen de bruid door het gangpad liep, zag de vrouw een moedervlek op haar hand die erg leek op die van haar biologische dochter.

Onder de indruk van deze bijzonderheid wendde de vrouw zich tot de ouders van de bruid en vroeg hen: "Hebben jullie je dochter geadopteerd?". De ouders zeiden ja. De moeder explodeerde van vreugde, net als de bruid, die al jaren op zoek was naar haar biologische ouders. Je vraagt ​​je misschien af, maar hoe? Dus dan is de bruidegom haar broer? Niet echt.

Pexels - Not the Actual Photo

De bruid beschreef dat moment als “het gelukkigste van de dag, gelukkiger dan de bruiloft”. Maar hoe komt het dat niemand zich zorgen heeft gemaakt over de mogelijke relatie tussen de echtgenoten? Simpel: de bruidegom is ook geadopteerd. De moeder, die er spijt van had dat ze haar dochtertje ter adoptie had afgestaan, probeerde haar meerdere keren tevergeefs op te sporen. Toen ze alle hoop verloor, koos ze ervoor om "zichzelf te verlossen" en een kind te adopteren.

Aangezien er geen genetische band bestaat tussen de bruidegom en de bruid, werd het huwelijk gesloten zonder juridische of ethische problemen en hadden de familieleden van beide echtgenoten aan het einde van de ceremonie nog een reden om zo'n speciale dag te vieren.

En ook wij wensen hen een goed leven samen toe.

Advertisement