Hij vraagt ​​zijn vriendin 30 dagen ten huwelijk zonder dat ze het merkt: het resultaat is hilarisch

Janine

28 Januari 2023

Hij vraagt ​​zijn vriendin 30 dagen ten huwelijk zonder dat ze het merkt: het resultaat is hilarisch
Advertisement

De meeste geliefden - of in ieder geval de meer romantische - dromen van het moment van het huwelijksaanzoek: dit blijkt in feite een perfecte gelegenheid te zijn om de partner te verbazen door een onvergetelijke verrassing te organiseren. Er zijn er die voor een weekend naar Parijs kiezen om bovenop de Eiffeltoren neer te knielen, er zijn er die kiezen voor een diner bij kaarslicht en er zijn er die in plaats daarvan besluiten het te organiseren op een manier die op zijn zachtst gezegd legendarisch, onvergetelijk en opwindend is.

Dat is het geval met Edi Okoro, 30 jaar, die een epische manier vond om zijn vriendin Cally Read, 28 jaar, ten huwelijk te vragen. Nieuwsgierig? Laten we het samen ontdekken.

via The Mirror

Advertisement

https://m.facebook.com/Cally-Edi-112478656797372/

Pubblicato da Edi Okoro su Lunedì 26 agosto 2019

In plaats van zijn vriendin Cally op zijn knieën ten huwelijk te vragen, nam Edi een reeks selfies met de verlovingsring in het volle zicht in aanwezigheid van een afgeleide Cally gedurende 30 opeenvolgende dagen.

Er zijn allerlei soorten foto’s: terwijl zijn vriendin zich concentreert op het verzenden van een bericht op haar mobiele telefoon, slapend, liggend aan zee in de zon, enzovoort. De jonge vrouw heeft nooit iets gemerkt.

https://m.facebook.com/Cally-Edi-112478656797372/

Pubblicato da Edi Okoro su Lunedì 26 agosto 2019

"Sommigen plannen een uitgebreid etentje of regelen zelfs een bord met daarop geschreven “Trouw met me”. Ik kon het niet doen omdat “Edi niets plant”. Ik ben een spontane improvisator", legde Edi uit in een bericht op Facebook.

"Dat maakte de uitdaging nog moeilijker omdat Cally dit weet en als ik een vakantie of een etentje had gepland, zou ze hebben geweten wat ik ging doen," voegde hij eraan toe.

Advertisement

Don’t watch the belly I’m retired #offseason https://m.facebook.com/Cally-Edi-112478656797372/

Pubblicato da Edi Okoro su Lunedì 26 agosto 2019

Edi moest goed opletten om niet opgemerkt te worden door de foto's en uiteraard bewaarde hij alle foto's zonder ze op sociale netwerken te publiceren tot de dag van het "echte" aanzoek. Hij maakte zich niet al te veel zorgen om ontdekt te worden: omdat hij een spontaan persoon was, ging hij er terecht van uit dat als Cally het zou merken, het hoe dan ook een perfect moment zou zijn om haar ten huwelijk te vragen.

Toen, op een mooie dag, besloot hij dat het tijd was om zijn ware bedoelingen te onthullen. Hij knielde neer en deed het aanzoek en Cally, zichtbaar ontroerd, zei ja.

So we did end up getting engaged, and no I didn’t get caught 😉.....but how I did it is a story for another time 🤣 stay...

Pubblicato da Edi Okoro su Sabato 31 agosto 2019

Meteen nadat hij haar de ring had gegeven, nam Edi nog een laatste selfie met zijn vriendin, waarbij hij Cally en de sociale wereld alle andere "geheime pogingen" liet zien. De jonge vrouw was dol op zijn initiatief en ook de mensen op internet.

In feite heeft het door Edi gepubliceerde fotoalbum in slechts een paar dagen tijd tienduizenden reacties van waardering en shares verzameld voor het originele, leuke en tegelijkertijd zeer tedere idee. Wat vind jij ervan?

Advertisement