Twee dieven ontdekken dat ze een ziek kind hebben beroofd en besluiten alles terug te geven: "Het spijt ons"

Janine image
door Janine

20 Februari 2023

Twee dieven ontdekken dat ze een ziek kind hebben beroofd en besluiten alles terug te geven: "Het spijt ons"
Advertisement

Iets onrechtmatig van iemand afnemen is een betreurenswaardige en moeilijk te rechtvaardigen actie, maar stelen van een kind is gemeen gedrag. Hoewel er harteloze mensen in de wereld zijn, is stelen van een ziek kind iets waar niemand ooit mee zou willen leven. Het verhaal dat we je gaan vertellen, laat zien hoe zelfs degenen die ogenschijnlijk een misdaad begaan, zichzelf kunnen verlossen en hun leven kunnen veranderen. Twee vrouwen stalen een pakket dat door de postbode op de veranda van een huis was achtergelaten, zonder te beseffen dat de doos iets waardevols bevatte voor een 5-jarig jongetje met kanker.

via Facebook / Angel Vick

Advertisement

Facebook

De jongste zoon van Timothy Vick Sr., Timmy, was pas 5 jaar oud toen hij werd geconfronteerd met iets dat groter was dan hijzelf. De artsen hadden zijn ouders verteld dat de kleine Timmy een autismespectrum had en een sensorische verwerkingsstoornis had; daarnaast vonden de doktoren een tumor, gelukkig niet kwaadaardig, in de hersenen van het kind. De operatie om de tumor te verwijderen was erg duur en de ouders deden er alles aan om geld te besparen. Timmy is, net als veel andere kinderen van zijn leeftijd, een fan van worstelen, zozeer zelfs dat zijn vader en moeder wat geld hadden ingezameld om een ​​getrouwe replica van de riem van een professionele worstelaar voor hem te kopen. Nadat hij het verhaal van Timmy had gehoord, bood Sergio Moreira, een bekwame maker van riemen, aan om het voorwerp gratis te maken: "Het zal meer lijken op de originele riem die hij elke dag op tv ziet dan op elke andere riem die hij ooit op de markt zou kunnen kopen”, verzekerde de man.

Het zou een leuk cadeau zijn geweest, dat de dag van de kleine Timmy zou hebben opgefleurd en hem wat hoop en kracht zou hebben gegeven voordat hij een moeilijke operatie onderging. Jammer dat het pakje, dat de postbode zorgvuldig op de veranda van Timmy's huis had achtergelaten, meteen werd gestolen.

Advertisement

Please share this video as much as possible and ask your friends to share it as well.. Tim Vick Sr. and I woke up to go...

Pubblicato da Angel Vick su Mercoledì 26 giugno 2019

Timmy's vader kon dankzij de beveiligingscamera het gezicht zien van de mensen die zonder het te weten de riem van zijn zoon hadden gestolen en deelde hun foto online om ze op te sporen. In zijn Facebook-bericht specificeerde hij dat de twee vrouwen die zichzelf hadden toegestaan ​​het pakket te stelen, een 5-jarige kankerpatiënt een beetje vreugde hadden ontnomen, waardoor ze zich schuldig voelden. De post werkte omdat de twee vrouwen die op video waren vastgelegd, bij Timmy's huis kwamen opdagen om het pakket terug te geven:

"Het spijt ons dat we je spullen hebben meegenomen. Nooit in een miljoen jaar zouden we iets stelen van een zieke vijfjarige en we schamen ons voor wat we hebben gedaan", staat op het briefje dat de vrouw achterliet bij de familie van de jongen.

De twee vrouwen zeiden dat ze dakloos waren en een verslavingsprobleem hadden en hoopten wat geld te kunnen verdienen door te verkopen wat er in dat pakket zat. Maar nadat ze het verhaal van Timmy hadden gehoord, besloten de twee vrouwen dat ze hun leven wilden veranderen en de vader van het kind gaf er de voorkeur aan hen niet aan te geven: "We wilden nooit de hoop van een kind stelen. Nadat we onszelf zo gemeen op het nieuws hadden zien verschijnen, besloten we allebei om schoon en nuchter te worden."

Een verhaal over de vele ontberingen van het leven, maar gelukkig kreeg het het gelukkige einde dat het verdiende!

Advertisement