Niemand komt opdagen op het verjaardagsfeestje van een 9-jarige jongen: onbekenden verrassen hem met cadeautjes

Janine image
door Janine

22 Januari 2023

Niemand komt opdagen op het verjaardagsfeestje van een 9-jarige jongen: onbekenden verrassen hem met cadeautjes
Advertisement

Je verjaardag is een gebeurtenis die altijd gevierd moet worden: je wordt weer een jaar ouder en wie weet welke nieuwe perspectieven zich openen. Dit jubileum is erg belangrijk voor kinderen en om deze reden hebben we eigenlijk altijd de neiging om een ​​verjaardagsfeest te organiseren om de dag op zijn zachtst gezegd onvergetelijk te maken. Dit was niet zo voor de negende verjaardag van een jongen uit Utah, Verenigde Staten, die helemaal alleen was op zijn feestje. Gelukkig voor hem kreeg hij echter de steun van enkele bewoners die hoorden van de onaangename episode.

via DailyMail

Advertisement
Facebook - Rosario Lopez

Facebook - Rosario Lopez

Mevrouw Rosario Lopez had een leuk feest georganiseerd voor haar zoon Jaydenn, maar helaas kwam er niemand opdagen omdat de jongen op Nieuwjaarsdag jarig is. Zijn moeder legde uit dat ze de uitnodigingen voor het feest ruim van tevoren had verstuurd, maar dat dat niet voldoende was. Om hem te troosten, besloot ze een foto te maken van haar zoon die voor de taart zat en de episode te vertellen op een Facebook-groep van hun wijk, waarbij ze gebruikers vroeg om wat wensen te sturen zodat hij zich minder alleen zou voelen.

"Natuurlijk breekt het je hart als moeder. Je probeert al het mogelijke voor ze te doen, net dat stapje extra te zetten", aldus mevrouw Rosario. De gebruikers van de Facebook-groep accepteerden de oproep van de moeder, maar ze wisten nog meer te doen: ze vroegen naar haar adres om cadeautjes voor zijn belangrijke dag te kunnen sturen.

Advertisement
Facebook - Rosario Lopez

Facebook - Rosario Lopez

De moeder verstrekte de gegevens en gebruikers stuurden traktaties en geschenken via bezorgers, waaronder gebakjes, kleding en speelgoed. "Om eerlijk te zijn, was ik tot tranen geroerd. Ik had het helemaal niet verwacht. Er zijn nog goede mensen", zei mevrouw Rosario: "Ik kan niet vertellen hoe dankbaar ik ben. We zijn echt dankbaar van de grond van ons hart”, voegde ze eraan toe.

De foto die op Facebook werd gedeeld, kreeg honderden positieve reacties en tientallen reacties: "Ik weet wat het betekent: ik ben jarig op 26 december en de meeste jaren komt er niemand opdagen als ik iets probeer te organiseren, vanwege Kerstmis. Ik stuur mijn meest oprechte wensen!”, schreef een gebruiker.

Advertisement