Weggestuurd uit de patisserie omdat haar 5 kinderen zich slecht gedragen: “Leer ze wat respect”

Janine image
door Janine

24 Januari 2023

Weggestuurd uit de patisserie omdat haar 5 kinderen zich slecht gedragen: “Leer ze wat respect”
Advertisement

In de loop der jaren is er een toenemende tendens geweest voor sommige restaurants om geen kleine kinderen toe te laten. De reden, zoals kan worden geraden, ligt in het feit dat de kleintjes "vervelend" kunnen zijn voor sommige klanten die besloten hebben om een ​​rustig avondje uit te gaan eten. Schreeuwen, driftbuien en huilen kunnen de avond niet alleen verpesten voor de ouders, maar ook voor de klanten die aan de tafels ernaast zitten. Zou dit echter een goede reden zijn om de kleintjes uit restaurants te weren? De discussie is nog altijd open en het verhaal dat we je gaan vertellen gaat over hoe een klant klaagde dat ze werd verwijderd door de manager van een patisserie, samen met haar 5 kinderen.

via Google reviews

Advertisement
Google / Forum Sweet Pastelería Cafetería

Google / Forum Sweet Pastelería Cafetería

De ongelukkige gebeurtenis vond plaats in een patisserie in Granada, Spanje, waar een moeder met haar 5 kinderen op een middag iets ging eten. Wat een gezellig moment had moeten zijn om met het gezin door te brengen, veranderde in een middag om snel te vergeten, nadat de eigenaar van het restaurant zich tot de familie had gewend om hen te vragen te vertrekken. Het verhaal begon online te circuleren nadat de moeder zelf een slechte recensie had achtergelaten over de patisserie, waarin ze beschreef wat er gebeurde:

"We gingen met vijf kinderen een hapje eten en vroegen voor elk van hen iets te drinken. Toen ze klaar waren begonnen ze buiten te spelen, totdat op een gegeven moment een kind met zijn voet tegen de muur sloeg en omdat de eigenaar er last van had, nodigden ze ons uit om te vertrekken". "Een plek die niet geschikt is voor kinderen", concludeerde de moeder bitter.

Advertisement
Flickr / Not the actual photo / Joe Shlabotnik

Flickr / Not the actual photo / Joe Shlabotnik

De manager van zijn kant antwoordde de vrouw en de kritiek van degenen die beweerden dat kinderen niet langer kinderen mogen zijn, of vrijuit mogen spelen en lachen: "Kinderen kunnen spelen en schreeuwen zoveel ze willen, daar zijn het kinderen voor, er zouden er meer moeten zijn, maar als kinderen keer op keer tegen de muur schoppen totdat het zwart wordt, nee." De eigenaar vervolgt dat hij in dit soort situaties allereerst de ouders tot de orde roept, zodat zij toezicht houden op het gedrag van hun kinderen. "Maar als ze me antwoorden dat ik het maar moet verdragen omdat ze in mijn restaurant consumeren, zeg ik: neem je kinderen mee naar huis en leer ze respect en opvoeding, want niet alles is geoorloofd”, besloot hij.

Aan welke kant sta jij? Schrijf ons jouw mening hierover in de reacties!

Advertisement