Op 3-jarige leeftijd kan hij in 6 verschillende talen lezen en tellen, waardoor hij het intelligentste kind van het Verenigd Koninkrijk is

Janine image
door Janine

03 Maart 2023

Op 3-jarige leeftijd kan hij in 6 verschillende talen lezen en tellen, waardoor hij het intelligentste kind van het Verenigd Koninkrijk is
Advertisement

Het is een feit dat kinderen ons altijd weten te verbazen. We kunnen niet anders zeggen en iedereen heeft de kans gehad om een ​​kleine of grote ervaring in deze zin op te doen. Toch zijn er kleintjes die meer dan anderen volwassenen sprakeloos weten te maken voor wat ze kunnen.

Een voorbeeld hiervan is het kind waarover we je willen vertellen, dat met slechts 3 jaar en 8 maanden oud werd verkozen tot de meest intelligente in het Verenigd Koninkrijk van zijn leeftijd, en zijn capaciteiten zouden overeenkomen met die van een 8 -jarig kind. Maar we vertellen je wat meer over hem.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Teddy Hobbs woont met zijn gezin in Portishead, Somerset en is bij het grote publiek erg beroemd geworden vanwege zijn buitengewone intelligentie. Niet dat de andere kinderen dat niet zijn, maar hij is erg vroegrijp gebleken voor zijn prille leeftijd en heeft een belangrijke titel verdiend.

Teddy heeft sinds zijn 2e levensjaar een grote interesse in boeken getoond, zozeer zelfs dat zijn ouders ervoor zorgden hem er zoveel mogelijk te geven. Ze hadden natuurlijk nooit verwacht dat hun zoon ineens helemaal alleen zou kunnen leren lezen. Je leest het goed.

Volgens de verhalen van moeder Beth, 31, en vader Will, 41, werd de jongen niet meer aangemoedigd dan anderen om zijn best te doen, maar gestimuleerd zoals elk ander kind van zijn leeftijd. Toen ze merkten dat hij meer kon dan hij zou moeten en dat hij een andere intelligentie vertoonde, besloten ze hem te onderwerpen aan een evaluatie door MENSA - het instituut dat zich bezighoudt met het berekenen van het IQ van mensen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Na een uur testen, verschillende quizzen en vragen, bleek dat zijn intelligentie boven normaal was, wat ertoe leidde dat hij werd uitgeroepen tot het slimste kind van het Verenigd Koninkrijk in zijn leeftijdsgroep. "We waren verbijsterd - zeiden de ouders - Het kennen van de resultaten van de test verbaasde ons. We hebben altijd gemerkt dat hij geïnteresseerd was in lezen, dat hij niet echt van spelletjes spelen of tv kijken houdt, maar liever plezier heeft met de tafels van vermenigvuldiging, maar dit hadden we nooit verwacht."

Blijkbaar kan Teddy al de boeken van Harry Potter lezen, kan hij tot 100 tellen in 6 andere talen dan zijn moedertaal en vertelt hij graag sprookjes aan Pippa, zijn zusje van 15 maanden oud. Een echt wonderkind dat beetje bij beetje beseft waar hij toe in staat is en zijn vader en moeder moeten ook in die zin werken om ervoor te zorgen dat hij met beide voeten op de grond en een bescheiden persoon blijft, en natuurlijk gelukkig.

We hopen met heel ons hart dat het zo mag zijn en dat zijn toekomst rooskleurig en vol positiviteit is. Veel succes Teddy.

Advertisement