Meisje zet voor het eerst een bril op en ziet haar omgeving duidelijk

Janine image
door Janine

14 Februari 2023

Meisje zet voor het eerst een bril op en ziet haar omgeving duidelijk
Advertisement

Rondkijken, dingen zien, landschappen, gezichten en van jongs af aan beseffen hoe geweldig de wereld is, is iets dat je sprakeloos maakt. Niet iedereen heeft echter het geluk om een perfect zicht te hebben, daarom is het noodzakelijk om een ​​bril te gebruiken waarmee het kan worden gecorrigeerd. Eraan wennen valt echter niet mee en vooral de allerkleinsten zullen er misschien wat moeite mee hebben.

Precies wat er gebeurde in het verhaal waarover we je willen vertellen, waarin het kleine meisje in kwestie echter van gedachten moest veranderen en dat deed ze op een werkelijk schattige manier. Laten we er samen achter komen.

via Erik Solheim/Twitter

Advertisement
 Erik Solheim/Twitter

Erik Solheim/Twitter

Lonnie is een meisje van 14 maanden oud dat het web rond is gegaan en een kleine ster is geworden, dankzij de geweldige reactie die ze had toen ze haar voor het eerst een bril lieten dragen.

In een video die op Twitter is geplaatst, zien we het moment waarop ze hem proberen op te doen. Geërgerd en achterdochtig over dit nieuwe object, weigert het meisje aanvankelijk en probeert te "ontsnappen", maar zodra ze erin slagen haar ertoe te brengen hem te dragen, verandert alles.

Advertisement
 Erik Solheim/Twitter

Erik Solheim/Twitter

Het meisje begint om zich heen te kijken en gelooft letterlijk haar ogen niet. Voor het eerst in haar korte leven bracht ze alles in beeld, inclusief de gezichten van degenen die haar dierbaar waren, en dat liet haar vol verbazing achter. Haar ogen worden enorm en de bewegingen van haar hoofd om van de ene naar de andere kant te kijken benadrukken haar ongeloof.

Het mooie van het moment heeft de harten geraakt van veel gebruikers die in de commentaren alle vreugde hebben uitgedrukt die ze voelden bij het zien van een klein wezen dat verbaasd was omdat het de wereld om haar heen voor het eerst in beeld had gebracht. "Dit maakte mijn dag goed - schrijft een persoon - Je bent geweldig". We kunnen het er alleen maar mee eens zijn.

 Erik Solheim/Twitter

Erik Solheim/Twitter

Haar gezicht, haar uitdrukking, haar ongeloof, haar vreugde en het kijken naar haar bril alsof het een magisch object was dat haar perceptie van de wereld veranderde, zijn allemaal stukjes van een puzzel die ervoor zorgt dat iedereen die naar deze korte video kijkt, er door betoverd raakt.

We hopen dat Lonnie met diezelfde ogen naar de wereld kan blijven kijken en zich dag in dag uit op dezelfde manier kan verwonderen over al het moois dat ze in haar leven zal zien.

Als je het schattige moment wilt zien, klik dan hier.

Advertisement