"Is het verkeerd om van mijn kale zus te verwachten dat ze een pruik draagt ​​op mijn verlovingsfeest?"

Janine image
door Janine

02 Maart 2023

"Is het verkeerd om van mijn kale zus te verwachten dat ze een pruik draagt ​​op mijn verlovingsfeest?"
Advertisement

Het huwelijk is een buitengewoon emotionele gebeurtenis en om deze reden hebben we meestal de neiging om ook de simpele beslissing om ja te zeggen tegen het aanzoek te delen en te vieren met een prachtig verlovingsfeest om het gelukkige nieuws aan familie en vrienden aan te kondigen. Het kan echter gebeuren dat sommige van deze uitgenodigde mensen niet in perfecte harmonie zijn met het paar vanwege verschillen in karakter of tegenovergestelde levensstijlen. Is het in deze gevallen juist dat het bruidspaar hun standpunt voor de bruiloft "opleggen"? Dit is wat een aanstaande bruid zich afvroeg over het wel of niet uitnodigen van haar eigen zus.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De jonge vrouw heeft het verlovingsfeest georganiseerd, maar heeft een probleem met haar zus: "Ze lijdt al sinds haar geboorte aan alopecia. Dit betekent dat ze geen haren of beharing op het lichaam heeft, geen wenkbrauwen, geen wimpers, niets. Toen we klein waren, voorzag onze moeder haar van realistische en mooie pruiken om te dragen en goede make-up voor haar wenkbrauwen en wimpers”, vertelde ze.

Toen ze echter het lyceum had afgerond, meldde haar zus zich bij het leger, begon aan een militaire carrière en stopte met het gebruik van pruiken en make-up: “Voor mijn verlovingsfeest wil ik dat ze een pruik en make-up draagt ​​om er niet zo vreemd en gepast uit te zien. Ik weet dat mijn vriend dit ook wil. Ik wil niet dat het mijn toekomstige echtgenoot of zijn familie van streek maakt", vervolgde de aanstaande bruid. Daarom stuurde de jonge vrouw een e-mail naar haar zus met het verzoek om zich met een ​​pruik en wat make-up te presenteren, maar ze ging niet in op de uitnodiging.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Het is bovendien een belangrijk jaar voor haar familie, want het is vol met evenementen. Er is de bruiloft, de 25ste verjaardag van de toekomstige bruid, de 50ste verjaardag van hun moeder, de 55ste verjaardag van hun vader en de 30ste trouwdag van hun ouders. "Ze zal deze evenementen missen als ze niet probeert natuurlijker te zijn. Ik weet dat mijn vriend haar absoluut niet op onze bruiloft wil hebben zonder haar. Het is niet aan haar om op te vallen en aandacht te trekken op deze speciale dagen”, merkte de aanstaande bruid op. Het meisje twijfelde echter of ze ongelijk had, nadat de broer van haar toekomstige echtgenoot hen scherp had bekritiseerd door te zeggen dat ze een vreselijk stel zijn en dat ze geen look kunnen verwachten die niet de persoonlijkheid van zijn zus weerspiegelt, dus vroeg ze het web om advies om te zien of ze gelijk had.

Het web bevestigde de kritiek en bewees dat haar zus gelijk had: "Pruiken en make-up zijn bedoeld om haar zelfvertrouwen te vergroten om zichzelf te accepteren, niet om geaccepteerd te worden en aangezien ze vrienden en een beroep lijkt te hebben gevonden die haar natuurlijke uiterlijk met open armen verwelkomen, lijkt het weinig zin te hebben om tijd te verspillen met je huwelijk”, merkte een gebruiker op. Wat vind jij?

Advertisement