Hij verhuist voor 7 maanden naar een afgelegen dorp: hij verliest zoveel gewicht dat zijn familie hem niet meer herkent

Janine image
door Janine

17 Februari 2023

Hij verhuist voor 7 maanden naar een afgelegen dorp: hij verliest zoveel gewicht dat zijn familie hem niet meer herkent
Advertisement

In staat zijn om je lichaam te accepteren en te leven voor wat je bent, is niet gemakkelijk en de vele verhalen van mannen en vrouwen die hun toevlucht nemen tot plastische chirurgie bewijzen het - soms een poging om te proberen te "verbeteren". Verbetering is ongetwijfeld een positief aspect van verandering en moet worden nagestreefd als je ontevreden bent over je lichaam of je bestaan ​​en vooral wanneer er complicaties kunnen optreden die verband houden met je gezondheid. De hoofdpersoon van dit verhaal had duidelijk overgewicht en besloot, net als vele anderen, zijn situatie te veranderen. Omdat het geen gemakkelijke weg was, besloot de man zijn toevlucht te nemen tot een "extreme" methode.

via Instagram / the.okeeffe

Advertisement

Bryan O'Keeffe is 34 jaar oud en toen hij besloot dat hij wilde veranderen en voor eens en voor altijd gewicht wilde verliezen, woog hij 150 kg. Bryan heeft zijn hele leven verschillende keren geprobeerd om af te vallen, helaas zonder succes: elke keer verloor hij een paar kilo, en kwam vervolgens systematisch weer aan. Eindelijk gebeurde er iets in zijn hoofd en besloot hij dat zijn zoveelste poging deze keer zou lukken: hij ging naar Spanje, zonder vrienden of familie, naar een klein dorpje. De verandering en discipline zouden hem helpen zichzelf te vinden en gewicht te verliezen. Nadat hij ook zijn baan had opgezegd, verhuisde Bryan naar een afgelegen dorp in Spanje, waar hij 7 maanden verbleef. In deze periode is de man zoveel kilo's afgevallen, dat hij bijna een ander persoon lijkt.

Advertisement

Zijn transformatie is gedocumenteerd op zijn sociale media, waar je verschillende foto's kunt zien van Bryan die volledig getransformeerd is na zijn tijd in Spanje. Zijn ouders hadden moeite hem te herkennen, net als zijn vrienden. Voor Bryan was de eenvoudige beslissing om op dieet te gaan of te sporten nooit echt gelukt, misschien omdat hij een meer radicale verandering nodig had. Vandaag kan hij zeggen dat hij volledig tevreden is met de bereikte resultaten en hij bevestigt het zelf: "Ik hield van het afvallen, ik viel af zonder weer aan te komen. Ik bereikte wat ik in 15 jaar niet had kunnen bereiken. Ik voelde me gelukkiger dan ooit".

We hopen dat dankzij zijn verhaal veel andere mensen in soortgelijke situaties de kracht zullen vinden om niet op te geven en elke dag te verbeteren.

Advertisement