Moeder maakt inhoud op site voor volwassenen: “ik heb zoveel verdiend dat ik de schulden van mijn gezin af kan betalen”

Janine image
door Janine

17 Februari 2023

Moeder maakt inhoud op site voor volwassenen: “ik heb zoveel verdiend dat ik de schulden van mijn gezin af kan betalen”
Advertisement

De dagelijkse veranderingen en moeilijkheden waarmee iedereen wordt geconfronteerd, kunnen de stabiliteit van een gezin onder druk zetten. De problemen waarmee een persoon, of een stel, te maken kan krijgen, vooral als ze kinderen hebben, zijn talrijk en het is noodzakelijk om de juiste manier te vinden om ze op te lossen zonder al te veel van gewoontes te veranderen. Maar hoe doe je dat concreet, zeker als er economische complicaties ontstaan ​​en je veel schulden hebt?

De moeder over wie we je willen vertellen, heeft in samenspraak met haar man een ietwat ongewone weg gevonden, die echter erg nuttig is gebleken. Laten we er samen achter komen.

via Corazon

Advertisement

Brooke Schueneman is een 25-jarige moeder uit Minnesota, Verenigde Staten, die over zich deed praten voor de keuze die ze maakte tijdens een zeer moeilijke periode in haar leven. Na de geboorte van de kleine Charlize werd de vrouw samen met haar 27-jarige echtgenoot Charles met veel uitgaven geconfronteerd zonder een vaste baan te hebben, wat helaas voor een opeenhoping van veel schulden zorgde.

De kosten van levensonderhoud stegen, de inkomens daarentegen waren schaars en dit stel wist niet hoe het verder moest. "Ik besprak dit met mijn man en samen besloten we dat ik kon proberen een account aan te maken op een site voor volwassenen - vertelde deze moeder - Ik wist niet hoe het zou gaan, maar ik zei tegen mezelf dat ik het moest proberen en de resultaten waren meteen ongelooflijk. Binnen korte tijd begon ik veel geld te verdienen, tot 50.000 dollar, en thuis ging het goed. Deze beslissing nemen was een echte zegen. Ik heb nooit twijfels gehad en ik heb me nooit zorgen gemaakt over het conflict die gecreëerd kon worden tussen het werk dat ik deed en moeder zijn".

Advertisement

Brooke beschouwt zichzelf als een uitstekende moeder en haar carrièrekeuzes hebben niets met het gezin te maken. De twee dingen zijn en blijven ver van elkaar verwijderd. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de registratie op de site een soort anker was en ook een springplank om een ​​reis te beginnen als gids voor degenen die via internet willen verdienen.

"Mijn advies is om jaloezie niet te laten overheersen, maar elkaar altijd te steunen binnen het koppel, alleen zo kunnen moeilijke momenten worden overwonnen. Voor mij en mijn man ging het zo, maar dankzij wat ik op internet heb gepubliceerd, heb ik brood op de plank gezet”.

Ongetwijfeld geen traditionele keuze die echter blijkbaar zijn vruchten heeft afgeworpen zonder de rust van het gezin aan te tasten. Er zijn mensen die haar bekritiseren en degenen die daarentegen de redenen begrijpen, maar wat iemands standpunt ook is, de beslissingen van anderen moeten altijd worden gerespecteerd, vooral als ze voortkomen uit momenten van grote moeilijkheden.

Ben je het daarmee eens of denk je dat ze anders had kunnen handelen?

Advertisement