De toekomstige echtgenoot wil niet dat de bruid een witte jurk draagt: "je bent niet puur"

Janine image
door Janine

23 Februari 2023

De toekomstige echtgenoot wil niet dat de bruid een witte jurk draagt: "je bent niet puur"
Advertisement

Trouwen is natuurlijk een magisch moment, maar het vraagt ​​ook veel energie om de hele dag alles bijzonder en perfect te maken. Er zijn zoveel voorbereidingen te treffen en vooral voor een vrouw is de kledingkeuze misschien wel het belangrijkste. Wat voor jurk kies je? Een prinsessenjurk, met kant, eenvoudig, geïnspireerd door een of ander personage: de opties zijn talrijk en allemaal goed. Wat echter meestal alles verenigt, is de kleur wit.

Ook de bruid in het middelpunt van dit verhaal had er zo één gekozen, jammer dat het haar vriend was die er tegen was en haar beslissing ongepast vond. We vertellen je wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Onze hoofdrolspeelster heeft besloten op internet iets in haar ogen absurds te delen. Ze heeft sinds 6 jaar een relatie met een man, en de twee stonden op het punt te trouwen, toen er iets onverwachts gebeurde. "We waren aan het nadenken over de organisatie en op een dag vertelde Ryan me dat hij met een aantal van zijn collega's had gesproken en beweerde dat ik een rode jurk moest dragen voor onze speciale dag - schreef de auteur - ik wist dat hij een grote kunstliefhebber is en dacht dat dit met deze passie van hem te maken had, misschien had hij gedacht dat de foto's mooier zouden worden, maar zo was het niet".

De man had een heel andere verklaring voor het verzoek en helaas was het iets dat zijn toekomstige vrouw volledig sprakeloos heeft gemaakt.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Toen de vrouw de jurk kocht en hem erover vertelde, vroeg de bruidegom meteen welke kleur ze had gekozen en toen ze onthulde dat het wit was, begon hij boos te worden omdat hij vond dat het niet de juiste keuze was.

"Hij bleef het hebben over een rode jurk en ik wilde de reden weten - zo schreef de vrouw - Hij vertelde me dat wit alleen voor pure bruiden is en dat ben ik niet. Omdat ik voor hem een ​​relatie had gehad, verdiende ik het niet om het symbool van onschuld te dragen, en door de rode kleur moest ik iedereen laten zien dat hij niet mijn eerste man was. Iets ongelooflijks, waar zelfs zijn moeder het gelukkig niet mee eens was - vervolgde ze - Ook zij vertelde hem dat het een absurde motivatie en verzoek was, maar Ryan bleef volhouden dat ik onze gasten zou hebben bedrogen als ik wit droeg."

Een enigszins paradoxale situatie, die onze hoofdrolspeelster in een ernstige crisis heeft gebracht. Niet alleen was haar partner niet in staat geweest een relatie te verteren die ze had gehad voordat ze hem ontmoette, maar hij eiste ook dat ze haar status voor iedereen kenbaar zou maken. In lang vervlogen tijden waren dergelijke praktijken meer dan gewoon, maar moderniteit, vooruitgang en culturele groei vertellen ons iets anders. Hoe kon deze toekomstige echtgenoot anders denken?

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Misschien is dit de vraag die de vrouw zich ook heeft gesteld, aangezien ze dergelijk gedrag onaanvaardbaar vindt en de hele relatie in twijfel trekt uit angst om in andere even absurde en onaangename situaties terecht te komen. Velen hebben een opmerking achtergelaten waarin ze de vrouw steunen tegen een volkomen ongerechtvaardigde en, zoals werd gedefinieerd, ondenkbare aanval.

Vind jij het ook overdreven, of vind je dat de bruid echt een andere kleur zou moeten dragen, omdat het niet haar eerste relatie is?

Advertisement