Deze moeder legt uit hoe ze het voor elkaar krijgt om schoon te maken terwijl ze haar dochters thuis heeft

Janine image
door Janine

24 Februari 2023

Deze moeder legt uit hoe ze het voor elkaar krijgt om schoon te maken terwijl ze haar dochters thuis heeft
Advertisement

Ouder worden is niet alleen iets emotioneels en moois, maar ook iets nieuws en daarom moet het worden geconfronteerd met de juiste geest van aanpassing. Gewoonten kunnen namelijk aanzienlijk veranderen en het is normaal om naar een oplossing te zoeken om dagelijkse taken uit te voeren. Om deze reden moeten zowel een moeder als een vader hun fantasie gebruiken en proberen de juiste truc te vinden.

Bijvoorbeeld: hoe maak je het huis schoon als je geen oppas hebt en als de kinderen thuis zijn en in elke kamer spelen? De moeder die centraal staat in dit verhaal lijkt de oplossing te hebben gevonden, maar haar keuze werd niet door iedereen gedeeld, hoewel het, toegegeven, beslist origineel is. Laten we er samen achter komen.

via Mirror

Advertisement

When the hard work you’ve been putting in for almost an entire year is paying off. I sent a video to my friend the other...

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Venerdì 27 gennaio 2023

Gabrielle Lynn Dun is een jonge moeder uit Oklahoma, Verenigde Staten, die het hele internet vermaakte en intrigeerde. De vrouw onthulde in een heel kort filmpje, dat miljoenen views heeft verzameld, haar geheim om het huis netjes te kunnen houden ondanks de constante aanwezigheid van haar twee kleine meisjes.

Veel mensen, zoals zij, vinden het misschien moeilijk om zelfs het meest voor de hand liggende huishoudelijke gebaar uit te voeren vanwege de aanwezigheid van de kinderen, en het proberen om soortgelijke problemen op te lossen is dagelijks brood voor elke ouder. De angst, wanneer ze bezig zijn met een klusje, is dat de kinderen zich pijn kunnen doen: zelfs de kleinste afleiding van een volwassene kan in feite een probleem blijken te zijn, en daarom heeft deze moeder een truc bedacht.

Advertisement

♥️💕♥️💕

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Martedì 14 febbraio 2023

Gabrielle laat zichzelf op de foto's zien terwijl ze zich klaarmaakt om het huis op te ruimen en gaat de tuin in om een ​​doos te halen. Wat moet ze daarmee? Haar meisjes blijven in die kleine “omheining” totdat ze klaar is met schoonmaken. In de tussentijd kunnen ze spelen en plezier maken, tekenen of andere activiteiten doen. Dit alles zonder dat ze in gevaarlijke situaties terecht kunnen komen of ook maar even aan de blik van hun moeder kunnen ontsnappen.

💕💕 mom's night out, which is a rarity. So selfies are a must

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Sabato 8 ottobre 2022

Het idee kwam, zoals de vrouw zelf zei, voort uit het voorbeeld van een andere moeder die enige tijd daarvoor hetzelfde had gedaan en haar inspireerde. Veel gebruikers vonden het initiatief ingenieus en hebben bekend dat ze het willen proberen, omdat het een goed compromis is voor zowel volwassenen als kinderen. Anderen daarentegen waardeerden de keuze niet helemaal, omdat ze het onnodig vonden.

Wat denk jij: zou je het gebruiken als een oplossing voor het schoonmaken, maar tegelijkertijd je kleintjes in veiligheid laten vermaken?

Advertisement