Ouders krijgen een prachtige verrassing tijdens de eerste vlucht met hun zojuist geadopteerde dochter

Janine image
door Janine

26 Februari 2023

Ouders krijgen een prachtige verrassing tijdens de eerste vlucht met hun zojuist geadopteerde dochter
Advertisement

Vliegreizen zijn vermoeiend voor iedereen. Het is niet prettig om uren en uren te blijven zitten, maar de gedachte om je bestemming te bereiken en de nieuwe vormen van vermaak maken de reis zeker draaglijker, als je geen kinderen op sleeptouw hebt: elke ouder houdt er namelijk niet van om een ​​lange reis in de trein of het vliegtuig in het gezelschap van hun kinderen te maken omdat hij bang is om andere passagiers te storen. De kleintjes kunnen zich gemakkelijk vervelen en vervelend worden. In deze gevallen besteden moeders en vaders de uren reizen om zich te verontschuldigen en kinderen af ​​te leiden, een vrij vermoeiende taak.

via People

Advertisement

Caren en Dustin Moore leerden het onmiddellijk, een echtpaar dat beslist blij was om aan boord van het vliegtuig te stappen, omdat ze hun dochter van 8 dagen oud mee naar huis namen na negen jaar mislukte pogingen om een kind te krijgen. Het enthousiasme veranderde onmiddellijk in angst om de andere passagiers te verstoren, want Dustin begon zich al met iedereen te verontschuldigen voordat ze hun stoelen bereikten.

Zodra het vliegtuig vertrok, begon het kleine meisje te huilen: ze moest worden verschoond. Dustin vroeg vervolgens om de hulp van stewardess Jenny, die hem onmiddellijk het gedeelte liet zien dat beschikbaar was voor de passagiers, waar hij zijn kleine meisje in alle privacy kon verschonen. “Daarna complimenteerde een andere passagier mijn mooie dochter en vroeg hij vriendelijk waarom we een vlucht hadden genomen met zo'n kleine baby. Ik vertelde hem het korte verhaal van adoptie, en hij haastte zich om zijn felicitaties aan te bieden en had wat vriendelijk woorden voor ons”, vertelde Dustin.

Advertisement
YouTube - CBS News

YouTube - CBS News

Na een paar minuten benaderde een andere steward genaamd Bobby het paar en begon ze enkele vragen over hun ervaring te stellen. De twee hadden een aangenaam gesprek met de steward zonder er teveel over na te denken. Even later activeerde Bobby de spreker en kondigde een speciale gast aan boord aan: “Dames en heren wij vragen u om een ​​warm applaus voor een meisje dat zojuist is geadopteerd door haar ouders, Caren en Dustin, en die op weg huis is”.

De passagiers vierden en applaudisseerden enthousiast dit prachtige nieuws, maar de verrassingen voor Caren en Dustin waren nog niet voorbij: de stewardessen begonnen pennen en servetten aan passagiers te verspreiden, en moedigden hen aan om er nuttige tips voor de nieuwe ouders op te schrijven. Onmiddellijk daarna las de bemanning de briefjes voor via de intercom. "Het was geweldig om vele aardige en nuttige woorden van vreemden te horen”, merkte Caren op.

De reis met het kleine meisje was al een speciale dag voor het paar, maar de ontvangen welkomst tijdens de terugreis maakte de ervaring onvergetelijk.

Advertisement