Deze man besteedde 20.000 pond om zijn gezicht te veranderen en de kracht te vinden om met een vrouw te praten

Janine image
door Janine

26 Februari 2023

Deze man besteedde 20.000 pond om zijn gezicht te veranderen en de kracht te vinden om met een vrouw te praten
Advertisement

Omgaan met je uiterlijk is niet eenvoudig, vooral als we ons hele leven het doelwit zijn geweest van een pestkop. Na verloop van tijd leer je gelukkig om jezelf te accepteren voor wat je bent en ook die kenmerken die ooit defecten leken te zijn, veranderen in unieke bijzonderheden. Het is echter niet altijd mogelijk om dit compromis te vinden en in sommige gevallen lijkt het erop dat de enige oplossing voor het probleem drastisch is. De hoofdrolspeler van dit verhaal heeft bijvoorbeeld een enorme hoeveelheid geld uitgegeven om het uiterlijk te verbeteren dankzij plastische chirurgie. Je kunt het eens zijn of niet over de manier om het probleem aan te pakken, maar wat zeker is, is dat het werkte. Laten we het verhaal in detail bekijken.

via Wales Online

Marcello Cantu is 31 jaar oud en zei dat hij altijd verlegen was, vooral met meisjes, waar hij nog geen woord tegen durfde te zeggen toen hij een tiener was. Een probleem dat natuurlijk zijn zekerheid en adolescentie heeft ondermijnd, die voornamelijk uit eenzaamheid bestond. Zijn sociale leven bestond praktisch niet omdat hij elke keer, wanneer hij probeerde te praten met iemand, rood in zijn gezicht werd: hij vreesde dat iedereen hem aanstaarde en zich concentreerde op zijn fysieke defecten, die volgens hem nogal duidelijk waren. De man besloot in feite enkele van zijn fysieke kenmerken te veranderen dankzij cosmetische chirurgie: voornamelijk neus en oren. Marcello besloot ook zijn toevlucht te nemen tot een haartransplantatie om zijn kaalheid op te lossen. In totaal gaf de jonge man maar liefst 20.000 pond uit om zijn uiterlijk te veranderen.

Dankzij deze esthetische veranderingen slaagde Marcello erin zijn zelfvertrouwen terug te krijgen, zozeer dat hij tegenwoordig geen problemen meer heeft met vrouwen.

Advertisement

"Ik heb nooit een echt sociaal leven gehad, zelfs niet tijdens de adolescentie. Toen ik naar school ging, had ik nooit afspraakjes, ik had niet de moed om meisjes te vragen met me uit te gaan. Ik wilde iemand anders zijn en ik dacht dat dit kon beginnen met het veranderen van mijn uiterlijk. Toen ik de ingreep gedaan had, veranderde mijn leven, ik kreeg verschillende vriendinnen. Ik ben met 8, 9 vrouwen geweest”, zei Marcello tevreden.

"Ik ben alleen vastbesloten om van mijn leven te genieten en het meeste uit de kansen te halen die voor me worden geplaatst" concludeerde de man, die het gevoel heeft dat het hem is gelukt.

Wat denk jij? Vind je dat het juist is om je toevlucht te nemen tot bepaalde methoden als ze nuttig zijn om bepaalde moeilijkheden te overwinnen? Schrijf ons jouw mening in de reacties!

Advertisement