Bruid verrast haar toekomstige echtgenoot terwijl hij vlak voor de ceremonie borstvoeding krijgt van zijn moeder

Janine image
door Janine

24 Februari 2023

Bruid verrast haar toekomstige echtgenoot terwijl hij vlak voor de ceremonie borstvoeding krijgt van zijn moeder
Advertisement

De dag van de bruiloft zou, in theorie, een van de mooiste dagen in het leven van een stel moeten zijn, of in ieder geval een van de gelukkigste, gezien het feit dat iemands droom van liefde wordt bekroond. Er kunnen echter veel moeilijkheden en onvoorziene gebeurtenissen zijn, ondanks het feit dat het niveau van voorbereiding en organisatie erg hoog is. Wat zeker is, is echter dat naast logistieke problemen, kleding en gasten, het moeilijk is om andere soorten onvoorziene gebeurtenissen voor te stellen. Het verhaal dat we gaan vertellen, is echter absoluut verontrustend en behandelt geen van de klassieke problemen die zich op zo'n belangrijke dag kunnen voordoen. Wat de bruid kort voor de ceremonie zag, is iets dat de relatie met haar partner nauwelijks kan laten voortbestaan. Laten we eens kijken waar het over gaat.

via Mirror

Flickr / Betsssssy / Not the actual photo

Flickr / Betsssssy / Not the actual photo

In de regel moeten de onvoorziene gebeurtenissen die zich op je trouwdag kunnen voordoen, ter plaatse kunnen worden opgelost of op zijn minst onder ogen kunnen worden gezien zonder de dag volledig in gevaar te brengen. In het huwelijk waarover we je gaan vertellen, is de situatie echter onherstelbaar verpest. De schokkende gebeurtenis werd verteld door een visagiste die we zullen noemen met de fictieve naam "Jenny". Jenny hielp de bruid vlak voor de ceremonie naar het toilet: "Ze ging naar het toilet en wat ze daar zag zou genoeg zijn geweest om elk huwelijk te beëindigen", zei ze. Als je denkt dat de bruidegom zijn toekomstige vrouw bedroog kort voordat hij ging trouwen, dan heb je het helemaal mis, want het is nog veel erger. De bruidegom was op het toilet met zijn moeder, die hem borstvoeding gaf. Je leest het goed, een volwassen man die nog steeds borstvoeding krijgt.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Het lijkt erop dat het huwelijk uiteindelijk is doorgegaan, ondanks het schokkende scenario dat zich voor de bruid voordeed. Ze had natuurlijk absoluut geen idee dat haar toekomstige echtgenoot borstvoeding bleef krijgen van zijn moeder, een werkelijk vreemde en ongebruikelijke praktijk, waardoor iedereen over een aantal zaken zou nadenken alvorens een langdurige relatie aan te gaan. Gelukkig zie je dit niet elke dag...

Advertisement