Een moeder werkt om haar kinderen en haar zieke echtgenoot te onderhouden: de lerares schiet te hulp

Janine image
door Janine

08 Maart 2023

Een moeder werkt om haar kinderen en haar zieke echtgenoot te onderhouden: de lerares schiet te hulp
Advertisement

Liefde is altijd een van de meest gewilde gevoelens in het leven van ieder van ons geweest: wie van ons heeft niet altijd de perfecte liefdesrelatie gewild? Die verteld wordt in de beste romantische boeken of in de bioscoop te zien is in de mooiste romantische films. We hebben er allemaal minstens één keer van gedroomd om ons te identificeren met een van deze verhalen en ten volle te genieten van dit geweldige gevoel.

Dat van vandaag is ongetwijfeld een werkelijk ontroerend verhaal en heeft als hoofdrolspeelster een jonge moeder, Jessica Robredo, die een "sprookjesachtige" sentimentele situatie had: ze ontmoette Robert en de ware liefde bloeide onmiddellijk op, twee zielen die één werden. De twee geliefden trouwden en stichtten al snel een gezin, maar hun verhaal is niet dat uit een boek of een film. Hun liefde werd overschaduwd door een tragische gebeurtenis. We vertellen je er wat meer over.

via Youtube / FOX5 Las Vegas

Advertisement
Youtube / FOX5 Las Vegas

Youtube / FOX5 Las Vegas

Robert, slechts 25 jaar oud, werd getroffen door een vreselijke ziekte: een tumor, van een zeer agressieve vorm, die zich snel verspreidde en de man dwong op bed te blijven. De medische kosten voor de behandeling van Robert waren onhoudbaar in de stad waar het gezin woonde, Las Vegas, dus werd de man overgebracht naar Los Angeles. Jessica bleef, ondanks de verhuizing van haar man, in Las Vegas werken om te voorzien in het levensonderhoud van haar gezin en om dure medische rekeningen te betalen, waarbij ze vaak de nacht doorbracht in het busje waarmee ze zich altijd verplaatste.

Gelukkig bleef het dramatische verhaal niet bij iedereen onopgemerkt: Kim, Jessica's lerares op de basisschool, schoot haar te hulp. De twee vrouwen hadden een hechte band, want Kim had geen kinderen en sinds Jessica klein was, heeft ze haar onder haar hoede genomen. Niemand had echter verwacht dat Kim zoiets buitengewoons zou kunnen doen.

Advertisement
Youtube / FOX5 Las Vegas

Youtube / FOX5 Las Vegas

De lerares heeft namelijk iets sensationeels georganiseerd om haar te helpen! Kim had bedacht om contact op te nemen met een televisieprogramma dat zich bezighoudt met het helpen van mensen in moeilijkheden, dat meteen aan het werk ging: het team van de show mengde zich, in burgerkleding, tussen de klanten van het restaurant waar Jessica werkt en begon haar steeds grotere fooien te geven zodat ze uiteindelijk 12.000 dollar verdiende! Daarnaast hebben ze haar ook een nieuwe auto gegeven om het reizen voor haar gemakkelijker te maken. Jessica barstte in tranen uit van dankbaarheid toen ze besefte wat er aan de hand was en zei later: “verlies nooit de hoop. Er is altijd iemand om je te helpen… ik had het niet verwacht.”

Helaas heeft Robert het niet gehaald, maar Jessica slaagde erin de laatste dagen vreedzaam aan zijn zijde door te brengen dankzij de geweldige gemeenschap die om haar heen was ontstaan. Wat te zeggen, dit gelukkige einde herinnert ons eraan dat we altijd moeten blijven hopen en dat mensen, verenigd, elke tegenslag kunnen overwinnen!

Wat vind jij van dit ontroerende verhaal?

Advertisement