“Verrassings” huwelijksaanzoek: ze knielt neer en vraagt ​​haar vriend ten huwelijk (+VIDEO)

Janine image
door Janine

29 Maart 2023

“Verrassings” huwelijksaanzoek: ze knielt neer en vraagt ​​haar vriend ten huwelijk (+VIDEO)
Advertisement

De fase van verkering is een van de meest spannende: tijdens deze eerste benaderingen voeren zowel mannen als vrouwen acties, gebaren of signalen uit waarmee ze duidelijk kunnen maken dat ze geïnteresseerd zijn in de andere persoon. Vaak wordt gecreëerd gecreëerd en dit verhoogt de aantrekkingskracht door verlangen te genereren.

Waar we het vandaag over willen hebben, draait om gedragingen die over het algemeen geassocieerd worden met het ene geslacht in plaats van met het andere: traditioneel wordt de man geassocieerd met de taak om bloemen te brengen en de rekening te betalen bij de eerste afspraken. Allemaal clichés natuurlijk, maar toch zijn er die nog steeds een soortgelijke houding verwachten en soms ook eisen. Dit is niet het geval met de vrouwelijke hoofdrolspeler van het verhaal van vandaag, die definitief tegen de stroom in is gegaan.

via K/Youtube

Advertisement
K/ Youtube screenshot

K/ Youtube screenshot

Het web staat vol met video's waarin mannen te zien zijn die neerknielen en hun vriendinnen een aanzoek doen om met hen te trouwen, terwijl dezelfde situatie met omgekeerde rollen zeer zeldzaam is. Guadalupe Calvillo, de vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal, werd populair op het web juist omdat ze een gebaar tegen de stroom in heeft gemaakt: onder de ongelovige ogen van haar vriend zien we haar in de videoclip die viraal is gegaan op het net, eerste een boeket rode rozen aan de man geven en dan een bijzondere roos uit het boeket bloemen halen. En hier komt het mooiste gedeelte.

Advertisement

de waarheid te zeggen, maar een bijzonder “doosje”: in de video opent de vrouw letterlijk de kroon van de bloem (het bovenste deel bestaat uit bloemblaadjes) met daarin een trouwring! In de clip kunnen we zien hoe de man, aanvankelijk stomverbaasd, maar toch serieus, zijn kalmte verliest, ontroerd en in tranen uitbarst zodra hij beseft wat er gebeurt. Natuurlijk zei de man "ja" en dit mooie verhaal kon niet beter eindigen.

Deze ontroerende episode laat ruimte voor enkele gedachtes: heeft het tegenwoordig nog zin om over "genderrollen" te praten? Waar ligt de grens tussen etiquette, romantiek en “ouderwets” zijn? Zijn tradities nog zinvol ​​of zijn ze voorbestemd om te verdwijnen met de evolutie van de moderne tijd en mentaliteiten? Laat ons weten wat je ervan vindt!

Advertisement