Twee vrienden vinden geen soulmate maar willen wel een kind: ze brengen het samen op de wereld

Janine image
door Janine

15 Maart 2023

Twee vrienden vinden geen soulmate maar willen wel een kind: ze brengen het samen op de wereld
Advertisement

De keuze om een ​​kind ter wereld te brengen is een prachtige en enigszins gecompliceerde reis: allereerst moet je - meestal - de juiste partner aan je zijde hebben die van je houdt en enthousiast is over het verwekken van een nieuw leven. Helaas vind je niet altijd je soulmate, daarom kiezen veel mensen over de hele wereld voor adoptie of kunstmatige inseminatie, in het geval van vrouwen. In dit specifieke verhaal is er echter een uitzondering: twee beste vrienden die single zijn en teleurgesteld in de liefde, maar met hetzelfde verlangen naar het ouderschap, hebben besloten om samen een baby te krijgen.

via I24mujer

Advertisement

Agustina Kämpfer, 37, sprak uitgebreid met haar vriend Agustín Badaracco, 38, een Argentijnse chef-kok die al 10 jaar in Mexico woont, voordat ze tot zo'n ongewone keuze kwam. "We hebben er allebei altijd van gedroomd om een ​​kind te krijgen, maar we hebben nooit de juiste persoon ontmoet. We hebben diep respect voor elkaar en zeiden: “Waarom niet?” We probeerden natuurlijke conceptie, zonder romantische of instinctieve gevoelens, het doel was de geboorte van onze zoon: ik raakte meteen zwanger!", aldus Agustina.

Negen maanden later werd de kleine Juan geboren en hoewel vader en zoon dankzij het werk van Agustín elkaar niet heel vaak zien, hebben de twee altijd contact via videogesprekken. De jongen ontploft van vreugde als zijn vader naar Argentinië komt om hem te bezoeken.

Advertisement

Dit komt tot uiting in de lieve foto die Agustina maakte en op sociale media deelde: "Iemand is superblij met zijn exclusieve bezoek. Liefde overstijgt elke afstand", schreef ze in het bijschrift van de foto waarin Agustín haar baby in haar armen houdt terwijl ze vreugde en medeplichtigheid uitstralen.

Toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid om een ​​koppel te vormen met de vader van haar kind, antwoordde de vrouw: "Het is nooit bij me opgekomen. Ik begrijp dat het ongebruikelijk is, maar het is zo. We zijn geen stel, dat waren we nooit en zullen we nooit zijn. Toen we tieners waren, hadden we verkering, maar waren niet echt een stel. Ik koos hem als de vader van mijn kind en dat is alles”. Ondertussen is Agustina een relatie aangegaan met Carlos Gianella, die ze beschouwt als de tweede vader van de kleine Juan, die nu 4 jaar oud is. Best een bijzonder verhaal, vind je niet?

Advertisement