Vrouw gaat naar het ziekenhuis in de overtuiging dat ze nierstenen heeft en ontdekt dat ze zwanger is

Janine image
door Janine

14 Maart 2023

Vrouw gaat naar het ziekenhuis in de overtuiging dat ze nierstenen heeft en ontdekt dat ze zwanger is
Advertisement

Het leven kan echt onvoorspelbaar zijn: er vinden gebeurtenissen plaats, allerlei soorten toevalligheden. Soms worden we gewoon verliefd op mensen en op momenten die we nooit hadden verwacht, andere keren kust het geluk ons ​​op het voorhoofd, waardoor de zeer gelukkige misschien een duizelingwekkend bedrag wint.

Ten goede of ten kwade, bezorgt de onvoorspelbaarheid van ons kortstondige bestaan ​​ons altijd sterke emoties. De vrouw in dit verhaal is zeker een bewijs van wat er zojuist is gezegd. Laten we samen uitzoeken welk bijzonder feit haar is overkomen.

via www.thesun.com

Advertisement

Allison Rucker uit Kansas City, Verenigde Staten, raakte betrokken bij een heel vreemd fenomeen: de vrouw ging naar het ziekenhuis omdat ze hevige pijn had waardoor ze dacht dat ze nierstenen had. De artsen hadden onmiddellijk alle nodige tests uitgevoerd om een ​​schokkende realiteit te ontdekken. De verschillende echo's hadden niet de aanwezigheid van een steen onthuld, maar van iets anders, om precies te zijn van iemand anders.

De vrouw was in feite zonder enige twijfel maar liefst 37 weken zwanger! De pijn die de vrouw voelde, was niets anders dan de pijn als gevolg van haar bevalling! Het meest ongelooflijke is echter dat Allison zich er niet eens van bewust was! Ongelooflijk? Onmogelijk? Dit is wat de vrouw later vertelde.

Advertisement
Allison Rucker / Facebook

Allison Rucker / Facebook

Allison heeft tijdens haar maanden van “onbewuste zwangerschap" eigenlijk niet de grote fysieke veranderingen ervaren die men praktisch altijd in deze "staat" heeft. De vrouw dacht alleen dat ze een beetje was aangekomen en vond het een meer dan verwaarloosbare gebeurtenis dat ze iets dikker was geworden.

Op sociale netwerken kun je inderdaad enkele foto's zien van de vrouw in badkleding, al zwanger, waar ze pronkt met een absoluut "normale" buik die nooit iemand zou doen vermoeden van een mogelijke zwangerschap.

En dit is het ongelooflijke verhaal van een vrouw die alleen het ziekenhuis binnenkwam en onverwachts naar buiten kwam met een baby! Een verhaal dat grenst aan het onmogelijke, dat echter een heel gelukkig einde kende.

Advertisement