"Ik ben met mijn stiefvader getrouwd en het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen"

Janine image
door Janine

16 Maart 2023

"Ik ben met mijn stiefvader getrouwd en het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen"
Advertisement

Het gezin is een geheel van zeer hechte en diepe banden en relaties: we worden geboren en brengen een groot deel van ons leven door naast de mensen die ons op de wereld hebben gezet en die ons zo hebben gesteund dat we in staat zijn om "getraind" en onafhankelijke mensen te worden.

Meestal gaat het gelukkig allemaal goed: we kunnen goed opschieten met onze dierbaren of we hebben er goede herinneringen aan. In het verhaal van vandaag zullen we het hebben over een heel "speciale" vader-dochterrelatie: hun liefde ging viraal op internet omdat het een beetje verder ging dan vaderlijke liefde...

via www.express.com

Advertisement
christywho_/Instagram

christywho_/Instagram

Christy is een vrouw die onlangs getrouwd is, in Las Vegas. In een video die op het net circuleert (en waarvan je een foto ziet) wordt het moment waarop de vrouw haar huwelijk met haar man viert vereeuwigd door hem de klassieke kus te geven die de gebeurtenis "bezegelt". De video is meer dan 18 miljoen keer bekeken en kreeg talloze reacties van internetgebruikers.

Er zou niets vreemds zijn aan wat er in de video te zien is: het is gewoon een normale, klassieke huwelijksceremonie met de daarbij behorende vieringen. Ja, de ceremonie was "normaal", maar de mensen verenigd door de huwelijksband, beslist minder: in feite kun je in de video het bijschrift zien dat door Christy is toegevoegd en luidt: "Trouwen met mijn stiefvader is de beste beslissing die ik ooit heb genomen".

Advertisement

Natuurlijk heeft de video voor heel wat opschudding gezorgd op het internet: er zijn veel verbaasde gebruikers die zeiden: "Er zijn 7 miljard mensen op de wereld, waarom je stiefvader?!" "Ik denk niet dat ik een situatie kan vinden waarin deze gebeurtenis te rechtvaardigen is en waarin niets als verkeerd kan worden beschouwd", schreef een ander vol walging. Dit zijn slechts enkele van de vele kritieken die Christy heeft gekregen, maar één ding is zeker: de meerderheid van de gebruikers konden hun verhaal (in alle opzichten) niet waarderen.

Iemand vroeg zich ook af hoe de moeder van Christy zou hebben gereageerd als ex-vrouw van de man met wie ze net is getrouwd, dus onze hoofdpersoon besloot een clip te publiceren waarin ze ook deze netelige kwestie uitlegt: "mijn moeder begreep het en steunde me, we praten nog steeds met elkaar en hebben een goede relatie." Christy wilde ook wat meer details geven: haar stiefvader heeft haar niet opgevoed en ze was al meerderjarig toen de twee elkaar ontmoetten.

De pasgetrouwden hebben een gezin gesticht (zoals te zien is op de tweede foto) en verklaren dat ze niet gelukkiger kunnen zijn. Kortom, liefde zegeviert uiteindelijk altijd. Wat vind je van dit verhaal? Kies je de kant van Christy en haar keuze of sta je aan de kant van de gebruikers die haar bekritiseerd hebben?

Advertisement