Dit meisje verdiende in één dag ongeveer 80 euro door kusjes te verkopen

Janine image
door Janine

14 Maart 2023

Dit meisje verdiende in één dag ongeveer 80 euro door kusjes te verkopen
Advertisement

De carnavalsperiode is een moment van vreugde dat in alle uithoeken van de wereld wordt gevierd, vooral in Brazilië, waar het in de verschillende regio's van het land op verschillende manieren wordt gevierd, met het zeer beroemde Carnaval van Rio, dat over de hele wereld bekend staat om zijn kleurrijke pracht.

In sommige regio's van het Zuid-Amerikaanse land is het gebruikelijk dat rondtrekkende verkopers zich vestigen op de verschillende stadsroutes: dit is in feite een perfect moment om kleine activiteiten te starten. Raphaela Oliveira, een 22-jarige studente journalistiek en marketinganalist die in Contagem woont, in de grootstedelijke regio Belo Horizonte, weet dit heel goed. We vertellen je wat meer over haar.

via Uai

Advertisement

De jonge vrouw zei dat haar vrienden haar vaak uitlachen omdat ze erg aanhankelijk en extravert is, dus besloot ze - ter gelegenheid van het carnaval - te profiteren van haar extraverte karakter en zich te vermommen als een "betaalde kusdistributeur". Het resultaat? Een verdienste van bijna 80 euro op één dag. Het carnavalskostuum dat ze koos, bestond uit een eenvoudig bord met de inscriptie “Kusje €0,20 en Kus €1". Raphaela besloot het te dragen ter gelegenheid van het feest, met de bedoeling plezier te hebben en een weddenschap te winnen die ze met haar vrienden had gesloten.

Dankzij haar knappe uiterlijk stopten tientallen mannen om haar te bewonderen en nadat ze het bord geamuseerd hadden gelezen, kozen ze ervoor om voor de kus te betalen, waarbij ze zelfs een lange rij vormden: "Het was erg leuk. Alle jongens behandelden de grap met respect en naast contant geld accepteerde ik app-betalingen. Ik had nooit gedacht dat ik tijdens het feest zo’n mooi bedrag zou verdienen", zei ze.

Advertisement
Instagram - @raphaoliveeira_

Instagram - @raphaoliveeira_

Raphaela registreerde het initiatief met een video die alle sociale platforms bereikte en in totaal 6 miljoen views verzamelde.

De mening van het internet over het bizarre initiatief van de jonge vrouw was in tweeën verdeeld: sommigen steunden het idee van de jonge vrouw en vonden het grappig. Anderen hebben echter kritiek geuit op de houding en benadrukken het risico om ziekten op te lopen door in contact te zijn met zoveel verschillende mensen. Ben je dezelfde mening toegedaan of vind je het normaal om af en toe iets grappigs en misschien een beetje overdreven te doen?

Advertisement