Hij weigert de oren van een pasgeborene te piercen: er ontstaat controverse

Janine image
door Janine

24 Maart 2023

Hij weigert de oren van een pasgeborene te piercen: er ontstaat controverse
Advertisement

Er zijn veel modes en uitdrukkingsvormen die hoogtij vieren in onze samenleving. Met name tatoeages en piercings zijn erg populair, al tientallen jaren.

Hoewel het niet meer zo opvalt als vroeger en als meer dan normaal wordt beschouwd, vereist het laten zetten van een tatoeage of piercing nog steeds dat er bepaalde regels worden nageleefd: in sommige landen moet je bijvoorbeeld meerderjarig zijn of de toestemming van de familie in het geval van minderjarigen, in andere zijn deze praktijken zelfs verboden tot de leeftijd van veertien jaar.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het verzoek van een klant de hoofdpersoon van het verhaal van vandaag volledig sprakeloos heeft gemaakt.

via www.dailystar.com

Advertisement

Molly treated me so nice and kindly piercing my cheekbone microdermal today. Not something I ever thought I would do...

Pubblicato da Adhum Price su Lunedì 13 febbraio 2023

Adhum Price is een piercer uit Birmingham die een nogal ongewoon gesprek heeft gehad met een van zijn klanten.

Adhum vertelt de scène als volgt: "Goedemiddag, doe je toevallig piercings?" Zo presenteerde de klant zich. "Goedemiddag, jawel: wij zijn een piercingstudio", had Adhum dan ook geantwoord. "Geweldig, dan wil ik graag gaatjes in de oren van mijn baby", vervolgde de klant. Volgens het protocol van de studio vroeg de piercer vervolgens aan de cliënt hoe oud zijn zoon was. "Mijn baby is twee weken oud."

Op dat punt werd Adhum in moeilijkheden gebracht en bekent hij dat hij even de tijd nam om een ​​goed antwoord aan die cliënt te formuleren.

Advertisement
stocksnap.io - Not the actual photo

stocksnap.io - Not the actual photo

"Nee, het spijt me, maar ik kan twee weken na zijn geboorte geen gaatjes in de oren van je baby zetten", begon Adhum. “Maar hoe lang duurt het voordat je gaatjes in de oren van mijn baby kunt maken?!" Hij bleef de man geïrriteerd onder druk zetten. Op dat punt zei Adhum dat hij "zijn ergste demonen moest bevechten" om het gesprekn kalm en beschaafd te houden.

"Over het algemeen beginnen mijn medewerkers en ik vanaf een leeftijd van minstens acht jaar en zelfs dan zorgen we ervoor dat het echt de wil van het kind is: we controleren of hij het prettig vindt om zijn oren te laten piercen en of hij weet dat we naalden gebruiken voor deze procedure en dus vragen we hem of hij er bang voor is”, legde Adhum geërgerd uit. "Maar hij heeft geen probleem met naalden!" riep de woedende klant uit. Adhum kon zijn oren niet geloven, "meneer, de baby is pas twee weken oud: hij kan het niet weten!” zei hij stomverbaasd. Uiteindelijk gaf de klant het op, maar Adhum wilde die zeer vreemde ervaring delen met het web.

Sommige gebruikers voerden aan dat het verzoek van de vader van de pasgeborene niet zo absurd was, maar de meeste mensen kozen partij en complimenteerden Adhum. Wat denk jij ervan? Welke kant zou jij kiezen?

 

Advertisement