"Ik ben zo knap dat andere moeders zich door mij bedreigd voelen als ze mij buiten de crèche tegenkomen"

Janine image
door Janine

22 Maart 2023

"Ik ben zo knap dat andere moeders zich door mij bedreigd voelen als ze mij buiten de crèche tegenkomen"
Advertisement

In het tijdperk van sociale media zijn we allemaal onderhevig aan de oordelen van anderen en dit kan negatief zijn: wat we ook doen, er zal altijd iemand klaar staan ​​om kritiek te leveren. Als je bijvoorbeeld besluit om een ​​natuurlijke en comfortabele look aan te nemen, zullen sommige mensen je misschien als "slordig" beschouwen, terwijl als je vooral toegewijd bent aan je fysieke uiterlijk, sommigen klaar zullen staan om je "oppervlakkig" te noemen.

Raven Dixon-Biggs weet dit heel goed, een jonge vrouw van 28 jaar, die er trots op is een charmante alleenstaande moeder te zijn die er altijd onberispelijk uitziet, zelfs als ze haar twee jaar oude zoon Remington naar school brengt.

via Mirror

Our Sunday afternoon was spent at the Feminine Impact studio. Talking all things pageantry, mental health, upcoming...

Pubblicato da Raven Dixon-Biggs. su Lunedì 14 giugno 2021

De jonge vrouw legde uit dat ze zich graag netjes kleedt en dat haar motto is "er goed uitzien, je altijd goed voelen”, in elke situatie. Zelfs toen ze aan het bevallen was, zag Raven er onberispelijk uit: ze droeg een gloednieuwe pruik, valse wimpers, kunstnagels en behoorlijk uitgebreide make-up. "Ik voelde me mooi en toen de weeën heviger werden, keek ik in de spiegel om me het gevoel van eigenwaarde te geven dat ik nodig had," zei ze.

Raven heeft er geen probleem mee om zichzelf een echte "glamoureuze moeder" te noemen: ze besteedt twee uur aan het aanbrengen van haar make-up, het kiezen van een outfit en het stylen van haar haar voordat ze haar zoon naar de crèche brengt. "Sommige moeders voelen zich bedreigd door mijn verzorgde uiterlijk, maar dat kan me niet schelen. Ik zal nooit veranderen. Ik draag nooit een joggingbroek en een rommelige knot en ga nooit het huis uit zonder make-up op," zei ze.

Advertisement

First appearance of the year at Aluna Bar Birmingham for their International Women’s Day Event. 👌 ALUNA Birmingham World's Perfect Pageant and Model Search

Pubblicato da Raven Dixon-Biggs. su Sabato 14 marzo 2020

Raven, die werkt als bankadministrateur in Birmingham, Verenigd Koninkrijk, vertelde: “Ik ben altijd zo geweest, ik werd op een ochtend niet wakker met het doel een glamoureuze moeder te worden, integendeel, ik wist dat ik dat was, want zo ben ik. Veel moeders kijken me raar aan omdat ze 's ochtends niet vroeg willen opstaan ​​om er goed uit te zien, terwijl ik meer wilskracht heb."

"Mensen denken dat omdat ik moeder ben geworden, mijn hele bestaan ​​op de planeet zou moeten zijn om moeder te zijn, maar ik ben nog steeds mezelf. Waarom zou ik stoppen met het dragen van make-up omdat ik een kind heb gekregen? Ik heb het zelfs nog meer nodig, om donkere kringen te bedekken!”, grapte ze.

Wat denk jij ervan? Steunt je haar filosofie?

Advertisement