6-jarig meisje tekent graag kleding: haar moeder maakt ze echt

Janine image
door Janine

24 Mei 2023

6-jarig meisje tekent graag kleding: haar moeder maakt ze echt
Advertisement

De creativiteit van kinderen is oneindig en velen van hen weten het uit te drukken met kleurrijke tekeningen. Sommige hiervan worden door de ouders weggegooid vanwege ruimtegebrek, andere vinden “een ereplaats" tussen de koelkastmagneten, weer andere blijven netjes in een la bewaard. En dan zijn er nog enkele die zelfs werkelijkheid kunnen worden.

Dat is wat een jonge fashion designer deed toen ze de tekeningen van haar zesjarige dochter zag: het meisje houdt van kleding tekenen, dus bedacht haar moeder om ze te maken en het resultaat van hun creaties op internet te publiceren.

via Pressinformant

Advertisement
Twitter - @FashionOnPoint_

Twitter - @FashionOnPoint_

De jonge moeder maakte een speciaal account aan met de naam @FashionOnPoint_ en begon enkele foto's te delen waarin ze de tekeningen van haar dochter en haar creaties als kleermaakster vergeleek. Een voorbeeld waar ze naar eigen zeggen erg trots op is, is een lange jurk met alle kleuren van de regenboog. Al op papier straalt de jurk vrolijkheid en levensvreugde uit, maar eenmaal gemaakt wordt het een echt opmerkelijk mode-item.

In de volgende post zien we in feite het meisje naast de gerealiseerde jurk en op een mannequin geplaatst: ze lijkt een heel trotse uitstraling te hebben. Na het plaatsen van de foto's op sociale media, reageerden veel gebruikers op de foto's om het talent van moeder en dochter toe te juichen.

Advertisement
Twitter - @FashionOnPoint_

Twitter - @FashionOnPoint_

"Je hebt een ongelooflijk resultaat bereikt! Blijf je talent cultiveren, je bent fantastisch!", aldus een gebruiker. "Dit zijn prachtige werken en het is zo lief om te weten dat je samenwerkt met je dochter!”, schreef een meisje. "Je kleine meid zal zeker in je voetsporen treden als ze groot is! Ze heeft veel talent, ga zo door!”, riep een jonge vrouw uit.

Andere gebruikers hebben echter geen detail gemist op de tekening van het meisje: "Het meisje heeft hartjes op de bovenkant getekend: waar zijn ze?", vragen ze. "Ze zullen aanwezig zijn zodra ik de versie voor mijn dochter ook af heb. Dit is de jurk van de moeder!", antwoordde de vrouw, de komst van een tweede creatie suggererend om een ​​matchende look tussen moeder en dochter te creëren.

Een geweldig idee om de creativiteit van het meisje te ondersteunen, evenals uitstekend teamwerk.

Advertisement