Ze koopt nieuwe fopspenen voor zijn dochter op internet: zodra ze aankomen, realiseert hij zich dat ze gebruikt zijn

Janine image
door Janine

26 Maart 2023

Ze koopt nieuwe fopspenen voor zijn dochter op internet: zodra ze aankomen, realiseert hij zich dat ze gebruikt zijn
Advertisement

Door het verstrijken van de tijd en de moderniteit heeft de wereld van internet zich steeds meer ontwikkeld en alles wat via deze verbinding kan worden gedaan. Een van de dingen die de overhand heeft gekregen en steeds sterker is geworden, is de mogelijkheid om op elke site aankopen te doen en ze comfortabel thuis te ontvangen. Het enige probleem dat we kunnen tegenkomen, is een artikel in onze handen vinden dat niet precies is zoals we het ons hadden voorgesteld.

De moeder van dit verhaal weet er iets van, die, nadat ze een alledaags voorwerp voor haar dochter had gekocht, besefte dat er iets mis was. We vertellen je de details.

via Daily Mail

Advertisement
Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Het verhaal heeft als protagonist Lindsey Macrae, een 30-jarige moeder die in Glasgow woont. De vrouw heeft, zoals velen van ons heel vaak doen, een online bestelling geplaatst voor nieuwe fopspenen voor haar dochter. Aangezien het niet de eerste keer was dat ze dingen op het portaal kocht, had ze er alle vertrouwen in om weer iets te bestellen. Toen ze echter een paar dagen later de bestelling ontving, werd ze woedend en besloot ze erover te praten op het web.

Lindsey plaatste een lang bericht op haar Facebook-account, compleet met foto's van het item dat ze ontving, om gebruikers te laten zien wat er was gebeurd.

"Ik heb twee nieuwe fopspenen besteld voor mijn 2-jarige dochter Aria - zei ze - Ze werden zoals altijd door de koerier bij mij afgeleverd met uiterste stiptheid, maar toen ik ze opende, merkte ik iets op dat me deed walgen: de fopspenen waren al gebruikt. Precies - vervolgde ze - Niet alleen kon de verpakking gemakkelijk worden geopend en kon mijn dochter dat zelf doen, maar ze waren ook allemaal gekauwd en stonken vies, wat betekende dat ze helemaal niet nieuw waren".

Advertisement
Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Bij nader onderzoek vond deze moeder het nogal gevaarlijk om zo'n product in die staat op te sturen, daarom besloot ze direct contact op te nemen met de klantenservice en dit te melden. Er kwamen veel excuses van het bedrijf, het aanbod van een terugbetaling en ook een tegoedbon om te besteden aan toekomstige aankopen.

Lindsey was echter niet tevreden, want ze wees erop dat haar kleine meid ze meteen in haar mond had kunnen stoppen en dat dit helemaal niet gezond zou zijn geweest. Niet alleen vanwege de hygiëne, maar ook omdat ze zo versleten waren dat er kleine stukjes los dreigden te komen en veel ernstiger problemen hadden kunnen veroorzaken.

Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Gelukkig is alles goed gekomen en waren er geen gevolgen voor de kleine Aria. Dit verhaal leert ons echter dat vertrouwen op internet voor elk type aankoop erg handig is, maar we moeten ook oppassen dat de kwaliteit van de producten voldoende is.

Heb jij wel eens een artikel teruggestuurd omdat het duidelijk gebruikt was?

Advertisement