Haar man verlaat haar de dag na de bruiloft: "het was mijn schoonmoeder die hem zei dat hij het moest doen"

Janine image
door Janine

30 Maart 2023

Haar man verlaat haar de dag na de bruiloft: "het was mijn schoonmoeder die hem zei dat hij het moest doen"
Advertisement

Beslissen om te trouwen is voor de meeste mensen een grote stap en er moet altijd goed over worden nagedacht voordat het wordt gedaan. We weten hoe groot de emotie van zo'n verbintenis is en hoe graag elke bruid en bruidegom zou willen dat die dag in alle opzichten perfect is. Er zijn hechte koppels die erin slagen en tot het einde toe een van de mooiste momenten van hun leven beleven en er zijn er die een tijdje bij elkaar blijven, maar dan bepaalde obstakels gewoon niet kunnen overwinnen.

Dat is wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal. Een vrouw, een meisje, een bruid die zich een paar uur na de bruiloft in iets totaal tegengestelds gekatapulteerd zag. We vertellen je wat meer over haar.

via Osegredo

Jillian Kotzer is een Canadees meisje dat onlangs haar liefdesdroom had vervuld en trouwde met de man van haar leven in Mexico, toen ze met iets vreselijks te maken kreeg. Slechts 24 uur na de grote dag, heeft haar wederhelft besloten haar te verlaten en met zijn familie naar Zuid-Afrika te vertrekken.

Een episode die het leven van de vrouw op zijn kop zette en haar ertoe bracht haar verdriet te delen in een video op sociale media. De beelden - later verwijderd - getuigden van alle verbittering van een bruid die een van de mooiste momenten van haar leven hadden moeten zijn en zich in plaats daarvan in een van de slechtste bevond. Volgens haar verhaal was alles tussen haar en de man met wie ze had besloten te trouwen heel sereen, het enige dat voor enige verwarring zorgde, was de relatie die Jillian had met haar schoonmoeder.

De moeder van haar vriend was nooit erg hartelijk tegen haar geweest en, wederom volgens wat ze zei, deed ze er alles aan om hen te verdelen, totdat het haar lukte. Onze hoofdrolspeelster zei dat er onmiddellijk na de bruiloft tussen haar man en zijn moeder een heftige ruzie was waarvan ze de redenen niet kende, wat haar wederhelft ertoe zou hebben gebracht de definitieve beslissing te nemen.

Advertisement

"Hij deed de ring af en gaf hem de dag na de bruiloft terug" - zei het meisje. Hoogstwaarschijnlijk zou de moeder van de man, altijd jaloers op hun liefdesrelatie, haar zoon voor de keuze hebben gesteld: zij of zijn vrouw. We weten nu wat de uitkomst was.

Vanaf dat moment brak voor Jillian een heel donkere periode aan, ook omdat ze na de verhuizing van de man in de positie werd gebracht dat ze lang moest wachten voordat de echtscheiding geregeld was en dit nare verhaal definitief kon afsluiten.

Omgaan met mensen in het algemeen en met familieleden in het bijzonder is niet eenvoudig: karakters zijn verschillend en je hebt altijd veel geduld nodig. Het lijkt echter werkelijk overdreven om tot soortgelijke epilogen te komen en misschien had de man wat beter moeten nadenken voordat hij zo'n definitieve beslissing nam.

Heb jij je leven ooit zo plotseling zien veranderen?

Advertisement