Na meer dan 15 jaar huwelijk en 3 kinderen ontdekt ze dat ze met haar neef is getrouwd

Janine image
door Janine

08 April 2023

Na meer dan 15 jaar huwelijk en 3 kinderen ontdekt ze dat ze met haar neef is getrouwd
Advertisement

Er wordt gezegd dat liefde blind is en heel vaak is het precies zo: je kunt niet weten op wie je verliefd wordt en je kunt ook niet "opleggen" op wie je verliefd wordt en soms kunnen er nogal ongebruikelijke situaties gebeuren. Een voorbeeld is het verhaal van Celina Quinones, inwoonster van Colorado, die voor veel commotie zorgde op sociale media.

Na meer dan 15 jaar huwelijk en drie kinderen ontdekte ze dat ze de nicht van haar man was. Ondanks de verwoestende onthulling heeft het paar besloten bij elkaar te blijven en Celina heeft naar haar partner verwezen als haar “cousband”, een grappige term die we kunnen vertalen als “neefgenoot”.

via Mirror

Celina benadrukte dat ze geen idee hadden van het verwantschap voordat ze erachter kwamen door analyse van hun stamboom en enkele DNA-testen: de resultaten bevestigden inderdaad hun verwantschap, maar Celina besloot dat dit geen invloed zou hebben op hun relatie. "Het leven met mijn man is precies zoals ik het wilde, en mijn kinderen zijn zijn topprioriteit. Het is oké", merkte ze op.

Veel mensen vroegen zich af hoe het mogelijk was dat het paar niet wist dat ze familie waren. Celina legde echter uit dat ze elkaar nog nooit hadden gezien voordat ze elkaar ontmoetten en verliefd werden. Na vier maanden verkering trouwden ze zonder iets van hun verwantschap af te weten. Celina zei dat hoewel het nieuws verwoestend was, ze het nooit zou laten beïnvloeden door hun relatie en het gezin dat ze samen hebben gesticht.

Advertisement

"Ik deel mijn verhaal om het bewustzijn te vergroten: de situatie van verwantschap kan vaker voorkomen dan je denkt, vooral in een staat als Colorado, waar gemeenschappen vaak klein zijn en mensen elkaar kennen. Het is beter om een ​​DNA-test te doen om te voorkomen dat je later ontdekt dat je familie bent!” legde de vrouw uit.

Celina en haar man hebben besloten om de situatie samen het hoofd te bieden: "Ondanks de moeilijkheden zijn liefde en familie de belangrijkste dingen in het leven", zei ze. "Zelfs als we uit elkaar zouden gaan, blijven we voor het leven met elkaar verbonden, want we zijn familie!" grapte ze.

Het verhaal van Celina heeft geleid tot een verhit debat online tussen degenen die het huwelijk tussen neven en nichten als normaal beschouwen en degenen die het ongepast vinden. Wat denk jij ervan?

Advertisement