38-jarige verlaat haar man om te trouwen met haar 23-jarige stiefzoon: het stel heeft twee kinderen

Janine image
door Janine

01 April 2023

38-jarige verlaat haar man om te trouwen met haar 23-jarige stiefzoon: het stel heeft twee kinderen
Advertisement

De liefde van je leven vinden is de droom van veel mensen. Er zijn er die constant op zoek zijn naar een zielsverwant en er zijn er die er juist niet op hopen en verbaasd zijn als ze die toevallig ontmoeten. Wat de situatie ook is, het maakt niet uit, het gaat erom je partner te kunnen herkennen en een stabiele en duurzame relatie met hem of haar op te bouwen.

Er zijn stellen die onderweg echter nog een paar obstakels tegenkomen en moeten worstelen om vooruit te komen en ook om "geaccepteerd" te worden. Zo'n situatie waarin de hoofdrolspeler van dit verhaal zich bevond. Een vrouw die haar levenspartner heeft gekozen, maar daar veel kritiek op heeft gekregen. Laten we eens kijken waarom.

via Daily Mail

Advertisement

Marina Balmasheva, 38 jaar, is een bekende Russische influencer die een schandaal veroorzaakte omdat ze verliefd werd op haar stiefzoon. De vrouw was eerder getrouwd met de 47-jarige Alexey Shavyrin, met wie ze een gezin stichtte. Het echtpaar zorgde niet alleen voor de kleine Vladimir Shavyrin, die toen 7 jaar oud was en werd geboren uit het vorige huwelijk van de man, maar had besloten het gezin uit te breiden door 5 kinderen te adopteren. Het lot had echter iets anders in petto voor deze vrouw en ze kon niet anders dan de gebeurtenissen accepteren.

Naarmate de tijd verstreek en Vladimir ouder werd, kregen stiefmoeder en stiefzoon steeds meer een band totdat ze verliefd op elkaar werden. Volgens de verhalen met betrekking tot het verhaal lijkt het erop dat de relatie tussen de twee begon toen Marina nog getrouwd was met Alexey, en dat het de ontdekking van het bedrog was dat hen naar de definitieve breuk leidde.

Advertisement

"Mijn vorige huwelijk was geen leven, maar een echte fictie" - verklaarde de vrouw. De nu ex-man - en we zouden ook huidige schoonvader kunnen zeggen - vatte de zaak niet goed op, niet zozeer vanwege het verraad zelf, maar vanwege het feit dat zijn vrouw haar stiefzoon had verleid.

Na de eerste meningsverschillen en het einde van het eerste huwelijk lijkt het echter goed te gaan tussen Marina en Vladimir. De twee zijn erg gelukkig in hun relatie en hebben ook twee prachtige kinderen gekregen. De vrouw vertelt op sociale media vaak over de relatie die ze heeft met haar huidige man, hoe hij een heel charmante man is met mooie blauwe ogen, maar ze vertelt ook over enkele kleine episodes thuis waarvan ze hem verwijt dat hij niet erg attent is.

Marina's levenskeuze is ongebruikelijk en om deze reden heeft ze heel wat losgemaakt bij veel gebruikers die erover hebben gesproken. De meningen zijn tegenstrijdig en verdeeld tussen degenen die het als een negatieve situatie beschouwen en degenen die daarentegen de vrijheid van handelen van elke persoon belijden.

Wat denk jij: hadden ze ongelijk om zich te laten gaan in hun liefde en een gezin te stichten of niet?

Advertisement