Ze is 21 jaar en haar dochter is 15: "als ik het zeg, gelooft niemand me"

Janine image
door Janine

03 April 2023

Ze is 21 jaar en haar dochter is 15: "als ik het zeg, gelooft niemand me"
Advertisement

Misschien is het niet altijd waar dat er voor alles een leeftijd is: moeten we niet meer naar de disco gaan alleen omdat we volwassen zijn, misschien ouders van middelbare leeftijd? Zijn er misschien geen wonderkinderen die kunnen afstuderen voordat ze tieners worden? Kortom, er is een aanbevolen leeftijd om bepaalde ervaringen op te doen, maar niets belet je om deze "gemeenschappelijke gewoonten" te doorbreken.

Maar we kunnen je dit garanderen: de hoofdrolspeelster van dit verhaal desintegreerde alle regels en is veel verder gegaan dan wat raadzaam is om te doen.

via Tyla

Advertisement

Hunter Nelson is een 21-jarige studente en werkneemster. Ze is ook een moeder. Een beetje jong maar zo vreemd is het niet, denk je, er zijn meisjes die nog veel eerder moeder worden. Toegegeven, het opvallende is niet het feit dat ze moeder is, maar wiens moeder ze is: de jonge vrouw is wettelijk de moeder van een 15-jarig meisje!

Het lijkt onmogelijk, maar hier komt het op neer: Hunter is de 15-jarige Gracie's halfzus en adopteerde haar na het overlijden van eerst hun biologische vader en daarna van Gracie's moeder. Het was niet gemakkelijk voor de jonge vrouw en sommige familieleden van Gracie's kant behandelden haar zelfs slecht toen ze hoorden van haar bedoelingen.

Ze liet zich niet ontmoedigen en deed het: op 21-jarige leeftijd werd ze wettelijk voogd van haar iets jongere halfzus. Maar hoe ziet haar leven eruit na het nemen van die moedige en moeilijke keuze?

Advertisement
Hunter Nelson/Instagram

Hunter Nelson/Instagram

"Af en toe stop ik om over deze situatie na te denken en ik geef toe dat het nog steeds vreemd voor me voelt. Ik koos ervoor om voor Gracie te zorgen omdat ik wist dat ze het niet naar haar zin had in de familie die ze nog had, maar soms denk ik dat ik niet opgewassen ben tegen deze rol: laatst ging ik haar met de auto van school halen en heb ik haar een beetje “autorijles” gegeven, maar ik kan zelf nauwelijks op de weg blijven. Dat zegt ze in een video die hij vervolgens op sociale media plaatste.

Natuurlijk waren, terwijl ze over haar verhaal sprak, veel gebruikers geschokt door het nieuws dat ze "ouder was" van een meisje dat al zo groot was in vergelijking met haar leeftijd en vroegen of ze een "dochter" had gekregen toen ze nog maar 6 jaar oud was. Het was duidelijk anders en de jonge vrouw maakte het duidelijk.

Nu Hunter en Gracie gelukkig zijn en hun band sterker is dan ooit, had deze vrouw een onmetelijke moed om een ​​zware verantwoordelijkheid op zich te nemen voor het welzijn van een persoon om wie ze veel gaf. Wat vind je van haar keuze?

Advertisement