Ze nodigt haar vriend uit voor een bruiloft zonder een detail te onthullen: hij is de bruidegom

Janine image
door Janine

16 April 2023

Ze nodigt haar vriend uit voor een bruiloft zonder een detail te onthullen: hij is de bruidegom
Advertisement

Stel je voor dat je vriendin je op een dag belt en je vraagt ​​om met haar mee te gaan naar de bruiloft van haar nicht. Je hebt er misschien niet zoveel zin in, maar je overtuigt jezelf en trekt je beste pak aan om indruk te maken op haar familie. Maar wanneer je op de locatie aankomt, realiseer je je dat je vriendin een witte jurk draagt ​​en wacht tot de ceremonie begint: dit is precies wat er gebeurde met Felipe Comparini, een jonge Braziliaan die werd verrast door zijn vriendin, Lenyenne de Oliveira. De man was overtuigd om naar de bruiloft van Lenyenne's nicht te gaan, maar uiteindelijk was hij degene die moest zeggen "Ja, ik wil".

via El Heraldo

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De vrouw had elk klein detail van het evenement georganiseerd om haar partner te verrassen. Niet van alles op de hoogte en met wat tegenzin besloot Felipe uiteindelijk om zich elegant te kleden en het evenement bij te wonen in een pak met stropdas. Eenmaal in de kerk onthulde Lenyenne de waarheid door te verschijnen in een witte jurk en een stralende glimlach. Hoewel het haar bedoeling was om een ​​gedenkwaardige verrassing voor haar vriend te creëren, toonden foto's van de dag een jonge man die er niet uitzag alsof hij het gelukkigste moment van zijn leven beleefde.

Overrompeld had Felipe dan ook een niet-overtuigde en enigszins verbijsterde glimlach, terwijl hij verrast en verlamd bleef door het onverwachte huwelijksaanzoek. Ondanks de verbazing zei hij op het moment van de geloften zonder aarzelen "ja, ik wil”, en verklaarde dat wat er gebeurde een soort "bewijs van liefde" was.

Advertisement

#NoviaPsicópata: Chica invita a su novio a una boda, que resultó ser la suya. Lenyenne de Oliveira, una chica de 21...

Pubblicato da Víctor González su Mercoledì 29 ottobre 2014

Het nieuws ging de sociale netwerken rond en veel gebruikers stelden het gebaar van de vriendin niet op prijs. Ondanks de kritiek die hierover op sociale netwerken is gekomen, zijn Lenyenne en haar man nog steeds getrouwd en hebben ze zelfs prachtige kinderen gekregen.

Blijkbaar was de niet bepaald stralende gezichtsuitdrukking van de op de trouwfoto vereeuwigde bruidegom slechts loos alarm: het was zeker een onverwachte verrassing voor de jonge Felipe, op zijn zachtst gezegd, maar de tijd heeft bewezen dat zijn keuze de juiste was, in zijn geval tenminste.

Hoe zou jij reageren in zo'n situatie?

Advertisement