Ze bekritiseren haar omdat ze 13 kinderen heeft van 8 verschillende mannen: "wat is het probleem?”

Janine image
door Janine

05 April 2023

Ze bekritiseren haar omdat ze 13 kinderen heeft van 8 verschillende mannen: "wat is het probleem?”
Advertisement

Het ontmoeten van de juiste partner om een ​​gezin mee te stichten is iets waar velen van ons van dromen, maar het is niet gezegd dat iedereen hierin slaagt. Het vinden van een zielsverwant is niet gemakkelijk en voordat je met hem of haar een grote stap naar de toekomst zet, moet je er zeker van zijn dat het de ideale is. Maar als dat nooit gebeurt en sommigen van ons slechts kortstondige affaires hebben, zouden ze het stichten van een gezin dan op moeten geven?

Het is een vraag die de hoofdrolspeelster van dit verhaal zichzelf waarschijnlijk stelde, een vrouw die de wens had om een ​​groot gezin te hebben, maar niet “slechts” één juiste partner heeft ontmoet. Zonder zich al te veel zorgen te maken, besloot ze haar levensproject niet op te geven en nam ze het pad dat ze voor zichzelf het meest geschikt achtte.

via Milenio

Advertisement

Night ride for some snacks 😌😂

Pubblicato da Maggie Muffin Mom su Domenica 26 marzo 2023

Maggie is een jonge vrouw uit Tampa, Florida, Verenigde Staten, waar veel over gepraat werd vanwege een korte clip die op sociale media werd gepost. Op de afbeeldingen lijkt de vrouw gelukkig om iedereen haar geweldige “groep” kinderen te laten zien en trots dat ze ze goed heeft opgevoed, ondanks wat mensen denken.

Velen hebben namelijk scherpe kritiek geuit op haar levensstijl. Gebruikers bekritiseren niet zozeer het feit dat ze 13 kinderen heeft, maar dat ze uit 8 verschillende vaders werden geboren. Een kenmerk dat werd veroordeeld en irriteerde. Volgens velen zou zo'n manier van doen en zo "ongeremd" zijn in het stichten van een gezin verkeerd zijn, maar de vrouw lijkt het niets te kunnen schelen.

Advertisement

In de video verschijnt ze met haar kinderen en stelt de vraag: “en dus?” -  onderstrepend dat ze niet ziet wat het probleem is in haar levenskeuze. Haar kinderen zijn gezond, ze maken het goed, ze zijn gelukkig, waarom zou ze dilemma's creëren, naar haar mening nutteloos, met betrekking tot het aantal mannen dat ze als hun vader heeft gekozen?

Maggie wees er ook op hoe magisch hun relatie is en hoe goed ze met elkaar overweg kunnen. Juist deze bevestiging heeft veel positieve reacties opgeleverd van degenen die haar als moeder hebben gewaardeerd, zonder zich te veel te concentreren op de mannelijke kant van het paar. "Je bent geweldig en je doet het goed met hen" - merkte een persoon op - "Denk niet na over wat ze je vertellen, jullie zijn prachtig”.

Wat vind jij er daarentegen van: ben je het eens met de keuze van Maggie of vind je het buitensporig om 13 kinderen te hebben met 8 verschillende mannen?

Advertisement