Op 60-jarige leeftijd heeft ze een relatie met een jongeman van 21: "ze zeggen me dat het niet normaal is en dat ik hem moet verlaten"

Janine image
door Janine

04 April 2023

Op 60-jarige leeftijd heeft ze een relatie met een jongeman van 21: "ze zeggen me dat het niet normaal is en dat ik hem moet verlaten"
Advertisement

De liefde van je leven ontmoeten is iets geweldigs en ieder van ons hoopt dat het zo snel mogelijk kan gebeuren om onvergetelijke momenten samen door te brengen. Er zijn mensen die elkaar leren kennen in een club, anderen op het werk, op school of de universiteit en mensen die, zoals in de moderne tijd steeds vaker het geval is, dankzij datingapps.

Precies een van deze platforms fungeerde als Cupido voor het paar waarover we je willen vertellen, om ervoor te zorgen dat ze elkaar leerden kennen en de vonk tussen hen oversloeg. Jammer dat niet iedereen hun relatie waardeert en dat het, vooral de vrouw, veel gekost heeft. Laten we eens kijken waarom.

via Daily Mail

Advertisement

Pam Shasteen is een 60-jarige vrouw uit Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten, die een "schandaal" veroorzaakte voor haar relatie met Jonathan Langevin, een 21-jarige man uit Minnesota. De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en het was de man die voor het eerst contact met haar opnam.

De student computertechnologie stuurde haar een bericht en ze was meteen verbijsterd door zijn schoonheid: “"Hij had donkere krullen en leek niet ouder dan 20, hoewel hij volgens de informatie 21 jaar was - vertelde Pam. We begonnen gemoedelijk te kletsen en ik ontdekte al snel dat we allebei van astrologie en het buitenleven hielden. Toen vertelde hij me iets ongelooflijks: hij was 19 en niet 21 zoals hij had verklaard, dus ik wees hem op ons leeftijdsverschil, maar het was geen probleem voor hem en we bleven praten."

Advertisement

Na een week van gesprekken en videogesprekken besloot Jonathan te vertrekken en zijn zielsverwant persoonlijk te ontmoeten. Voor het eerst als koppel de stad in, werden de twee onmiddellijk geconfronteerd met kritische blikken en grappen van degenen die ze passeerden. "Ik hoorde twee vrouwen zeggen dat we walgelijk waren", zei de 60-jarige. Toch weerhield dat hun liefde er niet van om te bloeien en te groeien.

Na een eerste periode van daten, besloot de man het weinige dat hij in Minnesota had achter te laten en naar het huis van zijn geliefde te verhuizen. Op dat moment zat er maar één ding op: hun liefde communiceren aan hun respectieve families. "Ik heb mijn dochters gevraagd om mee naar huis te gaan om hem te ontmoeten en ik was bang voor hun oordeel - zei de vrouw - maar het was fantastisch om te zien hoe ze meteen in vertrouwen raakten en het feit dat hij ook met mijn kleindochters speelde alsof hij er altijd was geweest. Ik was opgelucht dat ik hun zegen kreeg”.

Hetzelfde gold voor Jonathan, die korte tijd later zijn ouders vertelde dat hij verliefd was geworden op iemand van ongeveer hun leeftijd. Wederom geen commentaar of ongenoegen: ze accepteerden de relatie meteen.

With my lover Pam Shasteen

Pubblicato da Jonathan Langevin su Martedì 15 maggio 2018

Degenen die het daarentegen niet goed opvatten, waren Pams vrienden. Tijdens een etentje waar ze haar geliefde voorstelde, waren velen er tegen en zwegen teleurgesteld.

"Ze vertelden me dat het niet normaal was en dat ik therapie nodig had" - vertelde de vrouw - Ze waren ervan overtuigd dat hij me wilde gebruiken en van me wilde profiteren, maar ik wist dat dat niet het geval was en het duurde niet lang voordat ik relaties sloot die onoprecht bleken te zijn".

Als er dus aan de ene kant mensen waren die hun goedkeuring gaven, werd aan de andere kant het verschil van 39 jaar tussen de twee niet geaccepteerd en genormaliseerd. Wat vind jij: hebben ze een fout gemaakt bij het voortzetten van de relatie of is het waar dat liefde geen leeftijd kent?

Advertisement