Ze trouwt met een man die 46 jaar jonger is dan zij: "zodra ik hem zag, was ik verliefd"

Janine image
door Janine

19 April 2023

Ze trouwt met een man die 46 jaar jonger is dan zij: "zodra ik hem zag, was ik verliefd"
Advertisement

Liefde is een uniek, heerlijk gevoel en de buitengewone aard ervan is dat het komt wanneer je het het minst verwacht. Het is dankzij deze vonken dat twee zielsverwanten elkaar ontmoeten en besluiten hun leven samen door te brengen. Maar dingen gaan niet altijd op de juiste manier en er kunnen veel problemen ontstaan ​​als gevolg van een relatie.

De hoofdrolspelers van dit verhaal weten er iets van, aangezien ze de afkeuring van families onder ogen moesten zien vanwege een detail dat niet gewaardeerd werd: het enorme leeftijdsverschil tussen man en vrouw. We vertellen je wat meer over hun verhaal.

via Mirror

Quite nice innit?

Pubblicato da Iris Jones su Giovedì 1 ottobre 2020

Iris Jones is een 83-jarige uit Weston-super-Mare, Somerset, Engeland, die over zich deed praten vanwege een keuze op sentimenteel gebied. Tegen alle kritiek en afkeuring in werd de vrouw smoorverliefd en koos ervoor om te trouwen met Mohamed, een 37-jarige Egyptische man die ze via een Facebook-groep leerde kennen.

Het leeftijdsverschil tussen de twee is erg groot, maar dat lijkt voor hen geen probleem te zijn geweest. "Zodra we elkaar ontmoetten, ontstond de liefde - zei de vrouw - Mijn familie keurt het niet goed en ze praten praktisch niet meer met me. Mijn kinderen straffen me met stilte, maar vroeg of laat zal ik een manier vinden om ze mijn keuze te laten begrijpen. Ik weet dat het ingewikkeld is omdat ik van een man hou die jonger is dan zij, maar ze moeten het accepteren”.

Advertisement

Woorden die grote zekerheid onthullen en het verlangen om verder te gaan met een relatie die elke dag serieuzer wordt. Ook de man zei tevreden te zijn met zijn liefdesleven en de relatie met Iris. Al snel trouwden de twee, maar niet in de "klassieke" zin van het woord. Ze ondertekenden simpelweg papieren in Egypte die hun verbintenis legitimeerden, en gingen toen naar hun favoriete fastfoodrestaurant voor een feestje.

Een paar dagen na het evenement nam Iris ook deel aan een televisieprogramma om haar verhaal te vertellen en ervoor te zorgen dat haar man een vergunning kon krijgen om Engeland binnen te komen. De 83-jarige deed een oproep aan de autoriteiten waarin ze zei dat het land verrijkt zou worden dankzij een figuur als Mohamed en zijn briljante technische achtergrond.

Ondanks de twijfels die alle anderen tonen, buiten haar familie, heeft de vrouw besloten er geen aandacht aan te besteden: "Ik weet dat mensen denken dat ik een dwaas ben en dat hij me gebruikt - bekende ze - maar ik weet dat het niet zo is en dat hij van me houdt".

Wat zeker is, is dat dergelijke relaties ons buitenstaanders altijd met enkele vragen achterlaten, maar het is evenzeer waar dat iedereen het volste recht heeft om voor zijn eigen leven te beslissen en een relatie aan te gaan met degene die hij als de ideale partner beschouwt.

Wat denk jij ervan?

Advertisement