Een 12-jarige op zoek naar een gezin wordt geadopteerd door de ouders van zijn beste vriend

Janine image
door Janine

08 April 2023

Een 12-jarige op zoek naar een gezin wordt geadopteerd door de ouders van zijn beste vriend
Advertisement

Te vaak beschouwen mensen opgroeien in een liefdevol gezin als vanzelfsprekend, omdat ze denken dat het normaal is. In de meeste gevallen echter, wanneer we opgroeien en volwassen worden, realiseren we ons dat we - als we om ons heen kijken - veel kinderen kunnen zien die niet hetzelfde geluk hebben gehad.

De jonge Andrew weet dit heel goed, een 12-jarige jongen uit Nashville, Tennessee (Verenigde Staten), die de helft van zijn jonge leven in een pleeggezin doorbracht en ervan droomde een adoptiegezin te vinden dat van hem zou kunnen houden en voor hem zou kunnen zorgen. Zijn verhaal is een voorbeeld van hoe het leven soms echt onvoorspelbaar kan zijn.

via Today

Advertisement

Andrew werd in een pleeggezin geplaatst bij de familie Gill, waar hij meteen bevriend raakte met Joc, van zijn leeftijd. Met hem deelde hij een passie voor videogames en zoetigheid en met het verstrijken van de weken werden de twee beste vrienden. Joc's ouders, Kevin en Dominique Gill, merkten de band tussen Joc en Andrew op en vonden het geweldig.

De echtgenoten hebben de aanwezigheid van Andrew altijd gewaardeerd: "Hij is een heel lieve en beleefde jongen! Het is onmogelijk om niet van hem te houden", merkte Dominique op. De genegenheid tussen de jongen en de familie Gill deed het paar zonder aarzelen besluiten hun leven voor altijd te veranderen. Binnen de kortste keren vroegen ze om Andrew officieel te adopteren.

Advertisement

Hoe graag hij het ook wilde, Andrew had nooit de moed om het de Gills te vragen en het stel hield het zo lang mogelijk geheim en gaf de jongen een geweldig verrassingsfeestje: "Ik opende de deur en vond ze allemaal daar", zei de jongen, stralend vanwege het nieuws. Meteen na het begin van het feest stelden de man en vrouw Andrew de vraag: "Zou je onze zoon willen zijn?". De jongen accepteerde het met extreem geluk en omhelsde zijn adoptieouders en zijn beste vriend en broer Joc.

De hele familie vierde het moment met foto's, een taart en alles wat nodig was om een ​​langverwachte gebeurtenis voor Andrew te vieren. We sturen onze beste wensen naar deze geweldige familie en wensen hen het allerbeste voor de toekomst.

Advertisement